ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۳۴۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۵

جزئیات طرح رتبه‌بندی معلمان

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: کف دریافتی معلمان در قالب طرح رتبه‌بندی به نسبت دریافتی فعلی فوق‌العاده افزایش می‌یابد.
  تدبیر24:  معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: کف دریافتی معلمان در قالب طرح رتبه‌بندی به نسبت دریافتی فعلی فوق‌العاده افزایش می‌یابد.

حمید‌رضا کفاش اظهار کرد‌: هم دولت و هم مجلس تلاششان بر این است تا هفته آینده طرح رتبه‌بندی معلمان در قالب دو فوریت به مجلس داده شود که در مجلس نیز بدون نوبت این طرح مورد بررسی و تصویب قرار می‌گیرد.

وی از استقبال مجلس برای تصویب این طرح با دو فوریت خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم در روزهای پایانی سال 94 و یا اوایل سال آینده این طرح به تصویب نهایی رسیده و به سرعت اجرایی شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت و مجلس مدافع طرح رتبه‌بندی معلمان است و در این مسئله نباید شک و تردیدی داشته باشیم.

کفاش در بخش دیگری از سخنان خود افزود: طرح رتبه‌بندی در حقیقت طبقه‌بندی مشاغل معلمان است که با نگاه افزایش حقوق و مزایا به نسبت اساتید دانشگاه انجام می‌شود و در سایه اجرای این طرح شاهد ارتقای منزلت و جایگاه معلمان در سطح جامعه هستیم.

وی اصل این طرح را ترقی دریافت حقوق و مزایای معلمان اعلام کرد و ادامه داد: معلمان براساس مدرک تحصیلی‌، سابقه، سنوات خدمتی، تشویقات و دیگر معیارها و ملاک‌های در نظر گرفته شده در طبقه‌بندی و تقسیم‌بندی واقعی قرار می‌گیرند.

کفاش در پاسخ به سئوالی در مورد کف افزایش حقوق معلمان در مراحل اولیه اجرای این طرح بیان کرد: این کف افزایش حقوق به نسبت وضعیت فعلی فوق‌العاده بالاست که امیدواریم با تصویب نهایی مجلس رقم آن به درستی اعلام شده و بیان شود.

اعزام 9 هزار دانش‌آموز زائر اولی به مشهد مقدس

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش یاد و خاطره 411 شهید عرصه تربیتی را گرامی داشت و اضافه کرد: بنیان‌گذاران این عرصه شهیدان رجایی و باهنر هستند که در این عرصه کوشش و جدیتی تمام داشتند.

کفاش با اشاره به تنوع برنامه‌های سال 94 حوزه پرورشی و تربیتی گفت:‌ ما توسعه برنامه‌های اردوهای عمره دانش‌آموزی،‌ افزایش تعداد دانش‌آموزان عازم به سفر عتبات عالیات و همچنین برنامه‌های زیارتی برای مشهد مقدس به ویژه سال اولی‌ها را به جد پیگیری کرده و دنبال می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در سال‌جاری 9 هزار زائر اولی به مشهد مقدس اعزام شدند، افزود: تلاش ما بر این است تا سند جامع تربیتی و سند هدایت تحصیلی در سال 94 به نتیجه برسد.

کفاش حمایت از توسعه برنامه‌های تشکل‌های دانش‌آموزی حاضر در مدارس را یادآور شد و تصریح کرد: تلاش و جدیت ما بر این است تا بتوانیم بیش از هر زمان دیگر در این حوزه با نگاه جامع ورود پیدا کرده و اقدام عملی را به انجام برسانیم.
منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱
0
2
خدا کنه که کاغذ بازی و سرکار گذاشتن معلما نباشه من معلم اول نظام هماهنگ پرداخت را میخواهم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۱
0
2
من معلم درد تبعیض در پرداخت حقوق و نبود نظام هماهنگ دارم
نظر شما: