آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 27
کد خبر: ۴۸۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳

داعش به «کاخ‌های صدام» پناه برد

پیشروی‌های ارتش و نیروهای مردمی عراق در شهر تکریت داعش را به عقب‌نشینی و پناه‌گرفتن در کاخ‌های دیکتاتور معدوم عراق کشاند.
   تدبیر24: پیشروی‌های ارتش و نیروهای مردمی عراق در شهر تکریت داعش را به عقب‌نشینی و پناه‌گرفتن در کاخ‌های دیکتاتور معدوم عراق کشاند.

نیروهای ارتش و بسیج مردمی (الحشد الشعبی) عراق، سرانجام پس از 10 روز محاصره، از قسمت شمالی شهر تکریت وارد این شهر شدند.

از طرفی دیگر، بخشی دیگر از نیروهای عراقی، از روز سه‌شنبه از جنوب تکریت وارد این شهر شدند و تا مرکز این شهر پیشروی کردند.

روزنامه الحیات گزارش کرد: نیروهای عراقی با حمایت «الحشد الشعبی» و عشایر، توانستند تکریت را از دست داعش خارج کنند و بر بیشتر مناطق و محلات آن کنترل یابند.

الحیات افزود: بیشتر عناصر گروهک داعش به کاخ‌های ریاست جمهوری که صدام (دیکتاتور سابق عراق) ساخته است یا به سمت الحویجه، از توابع استان کرکوک پناه بردند.

طبق این گزارش، نیروهای امنیتی، ارتش و مردمی عراق تاکنون توانسته‌اند شمال تکریت تا مرکز این شهر را آزاد کنند.

روز گذشته نیز شورای شیوخ عشایر صلاح‌الدین اعلام کرد که بیش از 90 درصد شهر تکریت به دست ارتش افتاده و شهر بزودی آزاد می‌شود.

بنا بر این گزارش، یک مقام امنیتی در صلاح الدین نیز گفت: ارتش با کمک نیروهای بسیج مردمی و عشایر توانست بر منطقه الدیوم کنترل یابد و وارد «الحی الصناعی» (شهرک صنعتی) در مرکز شهر شود.

به گفته این مقام، نیروهای دیگری از شمال شهر از پایگاه اسپایکر و دانشگاه تکریت وارد شدند و توانستند بر خیابان ابوعکرب در محله قادسیه کنترل پیدا کنند.

همچنین به گفته این مقام امنیتی، نیروی سومی نیز با پشتیبانی نیروی هوایی از دروازه جنوبی (شهر تکریت) وارد شد و توانست بر منطقه وادی شیشین کنترل پیدا کند.

منابع دیگری در ارتش عراق گفته‌اند که «ارتش حمله خود در مرکز شهر را از سمت غربی و از راه منطقه الدیوم آغاز کرده است... نیروهایی که زرهی هستند و موفق شده‌اند بسته‌های انفجاری و مین‌های کار گذاشته شده در ساختمان‌ها را خنثی کنند».

بنا بر این گزارش، داعش تلاش کرده است که تمامی مسیرها منتهی به منطقه مطیبحه در شرق صلاح‌الدین را غرق آب کند تا پیشروی نیروهای عراقی کندتر شود.

عملیات آزادسازی استان صلاح‌الدین و مرکز آن تکریت، از یکشنبه هفته گذشته و با همکاری نیروهای بسیج مردمی و سپس عشایر استان صلاح‌الدین آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.
منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: