ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۴۴۸
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۶

واکنش مسکو به تحریم‌های جدیدآمریکا

روسیه تحریم‌های آمریکا علیه بانک اصلی کریمه و برخی از رهبران جدایی‌طلبان اوکراین را محکوم و این اقدامات را سیاستی تحریک‌آمیز ارزیابی کرد.
  تدبیر24: روسیه تحریم‌های آمریکا علیه بانک اصلی کریمه و برخی از رهبران جدایی‌طلبان اوکراین را محکوم و این اقدامات را سیاستی تحریک‌آمیز ارزیابی کرد.

 خبرگزاری اینترفاکس گزارش داد، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد: درک آنچه که وزارت خزانه‌داری و مقامات آمریکا را به گسترش مجازات‌ها هدایت می‌کند، دشوار است.

ریابکوف افزود: با توجه به این که واشنگتن اعلام کرده است می‌خواهد اوضاع به حالت عادی برگردد، ما هیچ منطقی را که چنین تصمیمی را توجیه کند، مشاهده نمی‌کنیم.

وی تصریح کرد، اتهامات واشنگتن مبنی بر این که روسیه از جدایی‌طلبان اوکراینی حمایت می‌کند، بی‌اساس است.

آمریکا به تازگی تحریم‌های جدیدی را علیه رهبران جدایی طلبان شرق اوکراین اعمال کرد؛ اقدامی که طبق اعلام واشنگتن با هدف اعمال فشار برای اجرای توافق‌های مینسک صورت می‌گیرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا هشت مقام ارشد جدایی طلبان شرق اوکراین را تحریم کرده است. این افراد شامل رومن لیاگین، رییس کمیسیون مرکزی انتخابات و وزیر دولت خودخوانده دونتسک و همچنین یوری ایواکین، رهبر جمهوری خودخوانده خلق لوهانسک می‌شود. آمریکا همچنین اتحادیه جوانان اوراسیا و 3 تن از رهبران این جنبش را در لیست سیاه خود قرار داده و آن‌ها را به استخدام افرادی با تجربه‌های نظامی برای شرکت در درگیری‌ها متهم کرده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین تحریم‌هایی را علیه بانک تجاری ملی روسیه به خاطر آنچه تلاش برای الصاق شرق اوکراین به روسیه خوانده اعمال کرده است.

نیکولا آزاروف،‌ سرهی آبوزوف، ریسا بوهاتیریوا، سه مقام دیگر ارشد دوران ریاست جمهوری ویکتور یانوکوویچ هستند که از سوی آمریکا تحریم شده‌اند.

وزارت خزانه داری آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، واشنگتن از اجرای توافق مینسک حمایت می‌کند و آن را بهترین راهکار دیپلماتیک برای حل بحران در شرق اوکراین می‌داند. 
منبع: تابناک
برچسب ها: تدبیر24 مسکو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: