ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۴۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹

اعدام عاملان قتل یک تاجر و خانواده‌ اش

ومرد جنایتکار که با انگیزه سرقت، تاجر برنج و اعضای خانواده اش را به قتل رسانده بودند سحرگاه امروز در ملاء عام به دار مجازات آویخته شدند.
تدبیر24: دو مرد جنایتکار که با انگیزه سرقت، تاجر برنج و اعضای خانواده اش را به قتل رسانده بودند سحرگاه امروز در ملاء عام به دار مجازات آویخته شدند.

 هفتم آبان سال 89 راز جنایتی هولناک در شهرستان بابل، شهر را در وحشت فرو برد.

صبح روز جمعه یکی از تاجران برنج در بابل به نام مرتضی توکل همراه همسر و دختر 7 ساله و پسر 11 ساله اش به طرز هولناکی به قتل رسیدند.

در ادامه تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی در محل جنایت حاضر شده و در بررسیهای خود دریافتند عاملان این جنایت ابتدا مرتضی توکل را در حیات خانه خفه کرده و بعد سراغ همسر و فرزندانش رفته و آنها را در داخل ساختمان به طرز هولناکی از پا درآورده بودند.

کارآگاهان پلیس در جریان تحقیقات ردپای دایی و خواهرزاده ای را در این جنایت کشف کرده که چند روز قبل از قتل به عنوان کارگر ساختمانی به خانه مقتول رفت و آمد داشتند.

با کشف این سرنخ متهمان دستگیر و در بازجویی ها به ارتکاب این جنایت اعتراف کردند. آنها در جریان بازسازی صحنه قتل مدعی شدند در ابتدا به بهانه برداشتن وسایلی که در خانه جا مانده بود وارد حیاط شده و مرتضی را با سیم برق خفه کردند بعد هم سراغ همسر او به نام معصومه رفته و او را نیز در حالیکه متوجه ماجرا شده بود، از پا درآوردند. دو مرد جنایتکار برای اینکه ردی از خود باقی نگذارند سپس سراغ فرزندان این زوج رفته و آنها را نیز خفه کردند.

با تکمیل تحقیقات، پرونده عاملان این جنایت به دادگاه کیفری استان مازندران فرستاده شد که پس از چند دور رسیدگی، قاتلان به قصاص در ملاء عام محکوم شدند. با تایید حکم قصاص از سوی دیوان عالی کشور، سحرگاه امروز دو مرد جنایتکار در میدان مادر شهر بابل به دار مجازات آویخته شدند.
مهر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: