آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۸۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۲

جنجال تماس بدنی عطاران درفیلم کاهانی

   تدبیر24: فیلم سینمایی «استراحت مطلق» با اصلاحاتی از سوی وزارت ارشاد مواجه شد. این کارگردان قبل از جشنواره فیلم فجر در نشستی با اعتراض به عدم حضور فیلم در جشنواره فجر تاکید کرد که فیلم با اصلاحاتی مواجه شده است و نمی‌تواند یک دقیقه از فیلم را کم کند.

مشخص شد فیلم به دلیل زمان کوتاهش امکان کوتاه شدن ندارد اما اصلاحات به گونه‌ای است که باید انجام شود و زمان فیلم با این اصلاحات کم خواهد شد. پس از جشنواره فیلم فجر کاهانی برای اینکه فیلمش را به اکران بسپارد، بخشی از اصلاحات فیلم را که از سوی ارشاد به فیلم داده شده بود انجام داد. به دلیل برخوردهای بدنی نیز کاهانی در ابتدای فیلم این نکته را متذکر می شود که رضا عطاران به همراه همسرش در این فیلم به ایفای نقش می پردازد.

به گزارش جام جم، عبدالرضا کاهانی از فیلمسازانی است که همواره در برابر اصلاحات وزارت ارشاد مقاومت کرده است
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: