ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۴۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۰

استفاده داعش از سلاح شیمیایی

عناصر گروه تروریستی داعش برای جلوگیری از پیشروی نیروهای عراقی از جمله در منطقه تکریت به استفاده از بمب های دست ساز حاوی گاز سمی «کلر» روی آوردند.
  تدبیر24:   عناصر گروه تروریستی داعش برای جلوگیری از پیشروی نیروهای عراقی از جمله در منطقه تکریت به استفاده از بمب های دست ساز حاوی گاز سمی «کلر» روی آوردند.

روزنامه انگلیسی «دیلی میل» از نقل از مسوولان عراقی نوشت: عناصر داعش با بکار گیری شیوه جدیدی، بمب های دست ساز حاوی گاز کلر را در کناره راهها و جاده ها قرار می دهند که استشمام آن موجب خفگی می شود.

این روزنامه به نقل از «طاهر حیدر» کارشناس خنثی سازی مواد منفجره نوشت که هنگام خنثی سازی این نوع بمب به همراه همکارانش در معرض استنشاق گاز کلر قرار گرفته و از نزدیک عوارض آن از جمله احساس خفگی دردناک در ناحیه گلو را احساس کرده است.

دیلی میل افزود: طاهر حیدر در مصاحبه با شبکه «بی.بی.سی» تصاویری از یک گاز زرد رنگ را که از یکی از بمب های منفجر شده، متصاعد شده بود و تصویری از یک انفجار در تکریت با همان رنگ گاز را ارائه کرد.

«جنیفر کول» پژوهشگر یک مرکز مطالعاتی در انگلیس گفت: علاوه بر اینکه گاز کلر ممکن است کشنده باشد اما هدف از استفاده از آن می تواند تلاش برای ایجاد هراس باشد زیرا دستیابی به آن آسان است و در بسیاری از کارخانه ها و مراکز صنعتی یافت می شود.

وی افزود: این گاز بسیار سمی بوده و باعث سختی در تنفس می شود و در صورتی که شخص به مدت طولانی در معرض آن باشد، منجر به مرگ وی خواهد شد.
منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: