آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۸۵۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۸

نتیجه نظرسنجی درموردفروش مسی

بر اساس يک نظرسنجي صورت گرفته ميان هواداران بارسلونا، 84 درصد آنها دوست ندارند مسي با هيچ قيمتي بارسلونا را ترک کند.
  تدبیر24:   این نظر سنجی که از سوی رادیو کاتالونیا صورت گرفته، نشان می دهد که اکثریت هواداران بارسلونا دوست ندارند که مسی با هیچ قیمتی بارسلونا را به مقصد باشگاهی دیگر ترک کند و 16 درصد ترجیح می دهند در صورت رسیدن پیشنهادی بالا، مسی به تیم دیگری منتقل شود. 

در این نظر سنجی همچنین 48 درصد خواهان این شده اند که باشگاه بارسلونا بار دیگر، یونیسف را روی پیراهن خود تبلیغ کند. 19 درصد خواهان این هستند که بارسا هیچ تبلیغی روی پیراهن خود نداشته باشد و 16 درصد نیز با تبلیغ برای اسپانسر قطری موافق هستند. 15 درصد نیز برایشان تفاوتی ندارد که چه تبلیغی روی پیراهن بارسلونا نقش ببندد.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: