ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۵۶۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۴

"محشر"قحط الرجال در پتروشیمی!

 تدبیر24:در هفته های اخیر تحلیل های متعددی در خصوص جانشین احتمالی معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی مطرح می گردد و کارشناسان این حوزه افرادی که سابقه های مدیریت موفق در این عرصه را داشته اند بعنوان مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی آینده معرفی می نمایند.اما در این میان تحلیلی رپرتاژگونه با عنوان "جانشینان احتمالی شعری مقدم در پتروشیمی؛ جوانگرایی به سبک تدبیر و امید" طی روزهای اخیر در یکی از هفته نامه های تخصصی نفت منتشر گردید که بسیار جای تامل دارد.در این مصاحبه ضمن تحمیل این مدیر جوان به وزیر نفت ،به ذکر خاطره ای از زنگنه در انتخاب وی  به کسوت وزارت در دوران سازندگی اشاره می نماید و مسیر تحلیل رپورتاژگونه خود را طوری هدایت می کند که گویی قحط الرجال است و وزیر نفت چاره ای جز انتخاب وی ندارد!همچنین در ادامه مطلب، جزایری در مصاحبه خود به طعنه مهندس شعری مقدم را" محشر" خطاب می کند!و مدیریت فعلی وی بر پتروشیمی را ناکارآمد و صنعت پتروشیمی را نیمه جان مطرح می نماید! اینکه این نشریه  در زمان دولت احمدی نژاد مدیریت صنعت پتروشیمی را به جای تحلیل و بازگو کردن واقعیت تلخ این مدیریت ناکارآمد آن زمان به دلایل مختلف مدیریت آن مقطع را کارآمد نشان می دهد چطور می شود که مدیریت فعلی را ناکارآمد و آنرا رو به احتضار می داند! بازگشت به گذشته و باز خوانی آن بسیاری از مسایل را روشن خواهد کرد.
برچسب ها: تدبیر24 پتروشیمی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: