ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵

هشدار کاخ سفید به کنگره

'دنیس مک دانو' مسوول کارکنان کاخ سفید در نامه ای خطاب به اعضای مجلس سنا هشدار داد، طرح لایحه تحریمی علیه ایران در کنگره تبعات منفی بر روند مذاکرات خواهد داشت
   تدبیر24:   مک دانو در این نامه خطاب به کمیسیون روابط خارجی مجلس سنا به ریاست باب کروکر یکی از طراحان لایحه تحریم علیه ایران یادآور شد: این لایحه مانع از موفقیت مذاکرات می شود زیرا حاکی از آن است که هر توافقی باید رای مثبت کنگره را به دست آورد.

وی بشدت از یکی از مقاد لایحه انتقاد کرد که بر اساس آن باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا اجازه تعلیق بعضی از تحریم ها را نخواهد داشت.

دانو افزود: درخواست دولت از کنگره مشخص و ساده است، اجازه دهید روند مذاکرات را کامل کنیم و قبل از آن اقدامی برای تصویب لایحه انجام ندهید.

مسوول کارکنان کاخ سفید یادآور شده است که انتظار دارد بحث و بررسی ها در کنگره در صورت رسیدن به توافق جامع با ایران تا آخر ماه ژوئن افزایش یابد.

وی همچنین هشدار اوباما را در مورد وتو کردن لایحه تحریم ایران در صورت تصویب آن در کنگره تکرار کرد.

کورکر و شماری از اعضای مجلس سنا معتقدند که کنگره باید اجازه داشته باشد توافق نهایی با ایران رای دهد.

وی در نامه ای به اوباما اول هفته جاری این نکته را متذکر شد و نامه دیگری به مک دانو نوشت و این نکته را بازیادآوری کرد.

کورکر در بیانیه ای بعد از نامه مک دانو در شامگاه شنبه (دیروز) نوشت: باور دارم در این موضوع که کنگره تاکنون نقش مهمی ایفا کرده، مهم است که بشکل مناسبی پیش از رسیدن به توافق جامع آن را بررسی کند.

تنش ها بین دولت و کنگره آمریکا بر سر ایران طی چند هفته گذشته افزایش یافته است.

نامه مک دانو یک هفته بعد از آن نوشته و رسانه ای شد که 47 سناتور جمهوری خواه آمریکایی نامه ای خطاب به رهبران ایران نوشته و هشدار دادند که هر توافق هسته ای با آمریکا بعد از پایان دوران ریاست جمهوری اوباما منقضی می شود. کاخ سفید بشدت از این نامه انتقاد کرد و آن را تلاشی سیاسی برای تضعیف توانایی ریاست جمهوری در امور سیاست خارجی دانست. 
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: