ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۸۶۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸

خاندان بوش در مقابل خاندان کلینتون

هشت انتخابات از نه انتخابات دوره‌های پیشین ریاست جمهوری آمریکا با حضور فردی از خاندان «بوش» یا «کلینتون» همراه بوده‌ است.
  تدبیر24:  از سال ۱۹۸۰ به بعد تنها انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۲ آمریکا بود که فردی از خاندان بوش یا کلینتون در آن حضور نداشت.

البته تنها در سال ۱۹۹۲ و در پنجاه و دومین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود که یک «کلینتون» رو در روی یک «بوش» قرار گرفت و بیل کلینتون دموکرات توانست با شکست جرج بوش جمهوری‌خواه، به کاخ سفید راه یابد و بوش پدر را رییس‌جمهوری یک‌دوره‌ای کند.

اکنون به نظر می‌رسد انتخابات ۲۰۱۶ بار دیگر دو خانواده را در مقابل یکدیگر قرار داده‌است. «جب بوش»، فرماندار سابق ایالت فلوریدا و فرزند جرج هربرت بوش، و برادر جرج دبلیو بوش، تنها پدر و پسری که توانستند بر مسند ریاست‌جمهوری ایالات متحده تکیه زنند، اکنون به عنوان یکی از مطرح‌ترین نامزدهای حزب جمهوری‌خواه، سودای ریاست‌جمهوری این کشور را در سر دارد.

در دیگر سو، هیلاری کلینتون از حزب دموکرات، وزیر پیشین امور خارجه آمریکا و همسر بیل کلینتون، دیگر رئیس‌جمهوری آمریکا رقیب اصلی «بوش» سوم به شمار می‌رود.

اما می‌توان گفت مانند هر رویکرد سیاسی دیگر در خلال دهه‌های گذشته، نحوه تقابل کلینتون‌ها و بوش‌ها در مقابل یکدیگر نیز تغییر کرده‌است.

پس از کمپین جنجالی ۱۹۹۲، اعضای خانواده بوش به برپایی کمپینی علیه کلینتون در سال ۱۹۹۶ کمک‌های فراوانی کردند و سرانجام در سال ۲۰۰۰ بوش پسر توانست به به عنوان چهل‌و‌سومین رئیس‌جمهوری آمریکا، پیروز میدان شود.

سال ۲۰۰۴ پنجاه‌و‌پنجمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا برگزار و بار دیگر به پیروزی جورج بوش پسر انجامید.

اما دو فاجعه عظیم‌ که در خلال سال‌های بعد رخ داد، رگه‌هایی از دوستی را میان دو رئیس‌جمهوری پیشین از خاندان بوش و کلینتون ایجاد کرد. جرج هربرت یا بوش پدر و بیل کلینتون پس از حادثه توفان مهیب کاترینا با یکدیگر متحد شدندو اقدام به جمع‌آوری اعانه جهت کمک به آسیب‌دیدگان این فاجعه طبیعی کردند.

زمین‌لرزه مهیب هائیتی در سال ۲۰۱۰ نیز بار دیگر دو رقیب پیشین را در جهت کمک به آسیب دیدگان هم‌راستا کرد.

این همکاری تا جایی پیش رفت که بیل کلینتون در سخنرانی سال ۲۰۱۳ خود در کتابخانه جرج دبلیو بوش، خود را «فرزند عجیب» خاندان بوش نامید.

اما انتخابات پیش رو چگونه دو خاندان را در تقابل با یکدیگر قرار می‌دهد؟

پیش‌بینی سرانجام انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ هنوز زود است و هر دو حزب تلاش می‌کنند تا با برجسته کردن موضوعات مربوط به سیاست خارجی و همچنین امنیت ملی و حتی روی کار آوردن مسائلی شخصی بر افکار عمومی در جهت اهداف خود تاثیر بگذارند تا پیروز نهایی ماراتن نفس‌گیر این دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شوند.
منبع: تابناک
برچسب ها: تدبیر24 خاندان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۴
0
1
انشاا... بوش برنده بشه!!
نظر شما: