ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۸۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱

ناامنی در خیابان ­های کردستان عراق

  تدبیر24: رئیس پلیس استان اربیل اعلام کرد به دلیل نبود امکانات و نرسیدن کمک­های بشردوستانه به اقلیم کردستان،بسیاری از آوارگانی که به این اقلیم پناه آوردند در خیابان­های اقلیم پرسه می­ زنند به طوری که حتی مشکلات ترافیکی نیز در این منطقه ایجاد شده است.

فخرالدین نوری افزود: اقلیم نمی­ تواند تعداد زیاد زنان و کودکان آواره در خیابان­های اربیل را کنترل کند. 

وی بابت احتمال بروز بیماری­های مسری و دزدی و جنایت به دلیل افزایش روزانه تعداد آوارگان هشدار داد و گفت: اوضاع کردستان عراق وخیم است.

این مقام امنیتی همچنین تأکید کرد: قهوه ­خانه­ ها و کافه­ های اربیل محل تجمع جوانان آواره شده است به دلیل آسیب­ های روانی حاصل از جنگ آستانه درگیری را کاهش داده ­اند.

نوری افزود: به‌ عنوان‌ مثال هنگام مسابقات فوتبال رئال مادرید و بارسلونا در اربیل حالت آماده ­باش اعلام شد. 
 
بر اساس آماری که اقلیم کردستان عراق اعلام کرد 900 هزار آواره به اقلیم پناه برده اند که 200 هزار نفر آن‌ها سوری هستند.
این در حالی است که اقلیم خود دارای مشکلات اقتصادی است که با حضور داعش تشدید شده است. 

از سویی دیگر علی­رغم اولویت ارسال کمک­های انسان­دوستانه در کنفرانس پاریس و دیگر توافقات بین­المللی؛ بیشتر کمک­ها به اقلیم صرفاً نظامی بوده است. 
 
دولت مرکزی عراق نیز به دلیل کمبود بودجه و نرسیدن کمک­ها نمی­ تواند به درخواست ­های کردستان پاسخ بدهد. از سال 2014 تنها ایران کمک­های انسان­دوستانه برای اقلیم ارسال کرده است و در کنار آن کانادا نیز به وعده 5 میلیون دلاری کمک به آوارگان عمل کرده است.  
برچسب ها: تدبیر24 اربیل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: