ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۴۸۶۴۰
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۴

تکذیب شیوع ابولا در ایران

معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تکذیب شایعه شیوع ابولا در کشور گفت: به خاطر اطلاع رسانی های وسیع رسانه ها در خصوص ابولا، اکنون مردم با مشاهده هر بیماری و آنفلوانزای فصلی، ذهنشان به سمت بیماری ابولا می رود.
تدبیر24:ابولا(Ebola) یک بیماری ویروسی است که از سوی ویروس ابولا ایجاد می شود؛ این ویروس از خانواده فیلوویروس ها است که پس از وارد شدن به بدن، نوعی بیماری تب دار و خونریزی دهنده ایجاد می کند که در 50 تا 90 درصد بیماران علامت دار به مرگ منجر خواهد شد.

دکتر محمود نبوی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: ابولا حتی در کشورهای آفریقایی که منشاء این بیماری بوده کنترل و خاموش شده و مدارس لیبریا باز شده است.

وی خاطرنشان کرد: با این وجود تمام مراقبت های لازم در فرودگاه های بین المللی برای جلوگیری از ورود بیماری واگیر به کشور انجام می شود و تاکنون هیچ موردی از ابولا در کشور یافت نشده است.

معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: یک درصد موارد آنفلوانزاهای فصلی منجر به ذات الریه و مرگ می شود که برخی افراد آن را به ابولا نسبت می دهند درحالیکه اینطور نیست.

نبوی افزود: ابولا در عربستان نیز وجود ندارد اما بیماری کرونا ویروس هست که پنج مورد از آن چند ماه پیش در کشور مثبت اعلام شد و اکنون نیز بیشتر مراقب این بیماری هستیم.

وی درباره شایعات منتشر شده در فضاهای مجازی نیز گفت: این شیطنت ها به نفع جامعه نیست.

به گزارش ایرنا، نخستین موارد شیوع اخیر این بیماری، ماه فوریه (بهمن ماه 92) در جنوب گینه گزارش شد و به تدریج این بیماری به لیبریا و سیرالئون گسترش پیدا کرد و بعد از آن به نیجریه رسید؛ هر چند که این بیماری کشنده، نخستین بار در سال 1976میلادی شناخته شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: