ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۷۱۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

تلاش می‌کنیم این هفته به تفاهم سیاسی برسیم

سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا می‌گوید در هفته جاری تلاش بیشتری برای رسیدن به تفاهم سیاسی انجام خواهد شد.
 تدبیر24:  «آلن ایر»، سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه خبری فرانس 24 گفت واشنگتن در هفته جاری برای رسیدن به تفاهم سیاسی با ایران تلاش خواهد کرد.

به نظر می رسد این اظهارات سخنگوی کاخ سفید تاییدی بر گزارش های منتشره درباره حل 90 درصد مسائل فنی در مذاکرات هسته ای ایران و طرف های آمریکایی باشد؛ خبری که بعد از دیدار «علی اکبر صالحی» رییس سازمان انرژی اتمی و «ارنست مونیز» وزیر انرژی آمریکا برای حل و فصل مسائل فنی منتشر شد.

دور جدید مذاکرات هسته ای از یکشنبه 24 اسفند ماه در لوزان سوئیس و با دیدارهای علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی و ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا و نیز معاونان وزرای امور خارجه ایران و آمریکا آغاز شد که به مدت بیش از 3 ساعت و نیم طول کشید.

دوشنبه 25 اسفندماه نیز «محمدجواد ظریف» و «جان کری» وزرای خارجه ایران و آمریکا به همراه «سید عباس عراقچی» و «وندی شرمن» معاونان وزرای خارجه، «علی اکبر صالحی»، رئیس سازمان انرژی اتمی، «ارنست مونیز» وزیر انرژی آمریکا و نیز «حسین فریدون» دستیار ویژه رییس جمهور، در «لوزان» سوئیس بر سر یک میز به گفت وگو نشستند و به مدت 5 ساعت مذاکراتی فشرده داشتند.

پس از آن «ظریف» به همراه معاونان خود و نیز «حسین فریدون» راهی بروکسل شد تا با «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزرای خارجه فرانسه، انگلیس و آلمان دیدار و گفت وگو کند. در همین حال، رایزنی های فنی بین «صالحی» و «مونیز» در لوزان در جریان بود.

وزیر امور خارجه کشورمان دربروکسل پس از دیدار با فدریکا موگرینی با فیلیپ هاموند وزیر خارجه انگلیس وارد رایزنی و گفت وگو شد.

پس از آن در ساعت 21:30 به وقت تهران، نشست مشترک محمد جواد ظریف و فدریکا موگرینی با شرکت همتایان ظریف از کشورهای فرانسه، انگلیس، آلمان در بروکسل آغاز شد و این نشست پس از 3:30 دقیقه به پایان رسید.
منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: