ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۸۷۸۲
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۰

پیام تسلیت عارف به رئیس جمهور

در پی درگذشت حاجیه خانم سکینه پیوندی مادر دکنر حسن روحانی،دکتر محمدرضا عارف در پیامی این ضایعه را به وی تسلیت گفت.
 تدبیر24:  متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و اناالیه راجعون

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی
ریاست  محترم جمهوری اسلامی ایران

حاجیه خانم سکینه پیوندی مادر بزرگوار جنابعالی که  مظهر ايمان و ادب و پاكي و پرورنده فرزندان بزرگواري چون شما است همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)  پس از عمري بندگي خدا ، اينك جان به جان آفرين تسليم كرده است.

لطف پروردگار متعال تسلي بخش شما است كه اهل صبر و توكل هستيد و خواستار سربلندي كشور، استواري انقلاب و آزادي و حرمت و رفاه مردم هستید.

اینجانب اين مصيبت را به جنابعالي و همه بستگان داغدار و خانواده های پیوندی،روحانی و فریدون  تسليت عرض نموده و براي آن فقيده سعيده از درگاه خداوند منان علو درجات و براي بازماندگان معزز صبر و اجر و سلامتي و براي جنابعالي عزت و تداوم خدمت به اسلام و انقلاب و ايران و مردم مسألت مي كنم.


محمدرضا عارف
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: