آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۸۸۱۵
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵

تشییع و مراسم ختم مادر روحانی

تشییع پیکر مرحومه سکینه پیوندی والده رییس جمهوری دقایقی پیش با حضور حجت الاسلام و المسلمین روحانی از مسجد جمعه سرخه آغاز شد.
 تدبیر24: در این مراسم حجت الاسلام علی یونسی، حجت الاسلام سید محمود علوی، مرتضی بانک و جمعی از اعضای دولت و مسوولین و مقامات محلی برای عرض تسلیت صبح امروز - یکشنبه - در منزل این مرحومه حضور یافتند. 
 
بانوی مومنه و مجاهده خانم سکینه پیوندی مادر رییس جمهوری که در دوران نهضت اسلامی و دفاع مقدس رنج های فراوان کشید، پس از تحمل چند ماه بیماری در سن ٩٠ سالگی، روز جمعه 29 اسفندماه دار فانی را وداع گفت . 
 
مراسم تشییع و خاکسپاری آن مرحومه ، امروز ساعت 9 و 30 دقیقه در سرخه و مراسم ختم نیز در ساعت های 14 و 30 تا 16 در سرخه و همچنین 16 تا 17 و 30 دقیقه در سمنان و مراسم ختم تهران نیز ساعت 11 تا 12 و 30 دقیقه چهارشنبه پنجم فروردین ماه در مدرسه عالی شهید مطهری تهران برگزار خواهد شد. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: