آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۸۸۲۶
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۷

دختری بالبخندیک میلیون دلاری+عکس

این زن به مدت سه ماه در کما بود و بعد از ۲۰۰ عمل جراحی و یک میلیون دلار هزینه توانست به زندگی خود ادامه دهد به طوری که کارکنان بیمارستان نام این دختر را دختری با لبخند یک میلیون دلاری نامیدند.
 تدبیر24: کارکنان بیمارستان نام این دختر را دختری با لبخند یک میلیون دلاری نامیدند. این دختر در یک تصادف بسیار وحشتناک زنده ماند اما زنده ماندن او علاوه بر شانس وی هزینه بسیار زیادی را در بر داشت.

این دختر داخل اتوبوسی بود که به کوه آلپ سقوط کرد واتوبوس به طور وحشتناک واژگون شد و در آتش سوخت این تصادف به قدری وحشتناک بود که او ۹۶ درصد بدنش سوخت این سوختگی به حدی بود که فقط کف پا و کف سرش نسوخته بود و تمام اعضای بدنش در آتش به طور وحشتناک آسیب دیده بود

در آن زمان پزشکان از بهبود این نوجوان نا امید شده بودند و درصد زنده ماندن او یک به هزار بود. او به مدت سه ماه در کما بود و بعد از ۲۰۰ عمل جراحی توانست به زندگی خود ادامه دهد به طوری که کارکنان بیمارستان نام این دختر را دختری با لبخند یک میلیون دلاری نامیدند.
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۲
0
0
یعنی پول و تکنولوژی بعد از خواست خدا میتونه ادمو از مرگ نجات بده
فردوس توسیوند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۴
0
0
پولم میتونه ادمو از مرگ نجات بده ها!!
نظر شما: