آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۸۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۷

فرزند شهید ستاری معاون روحانی شد

حسن روحانی در حکمی سورنا ستاری را به عنوان معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور منصوب کرد.

به گزارش تدبیر24 به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، متن این حکم به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر سورنا ستاری

به استناد اصل 124 قانون اساسی و نظر به مراتب تعهد، توان علمی و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم شما را به عنوان "معاون علمی و فناوری رییس جمهور" بر می گزینم.

امید است با عنایت الهی، در خدمت به ملت شریف ایران و نظام جمهوری اسلامی با رعایت اصول قانونمداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق باشید.

از تلاش های مجدانه سرکار خانم دکتر نسرین سلطانخواه سپاسگزاری و برای ایشان مزید توفیق خدمت را آرزو می نمایم.

حسن روحانی

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
0
0
درود بر روح پرفتوح شهید ستاری
نظر شما: