ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶

احتمال حضور ظریف و صالحی در مجلس

سخنگوی فراکسیون اصول‌گرایان رهروان ولایت از احتمال حضور ظریف و صالحی در جلسه غیرعلنی روز سه‌شنبه مجلس خبر داد.
 تدبیر24:صفر نعیمی رزدر توضیح جلسه صبح امروز شورای مرکزی فراکسیون اصول‌گرایان رهروان ولایت، گفت: در این جلسه مقرر شد که در روز سه‌شنبه هفته جاری جلسه مشترک دولت و مجلس برگزار شود و در آنجا آقای ظریف و صالحی توضیحاتی در مورد آخرین دور مذاکرات و به دنبال آن بیانیه صادر شده ارائه دهند.وی افزود: با توجه به سفر اردوغان نخست‌وزیر ترکیه به ایران این امکان وجود دارد که برنامه جلسه مشترک دولت و مجلس برگزار نشود.در چنین شرایطی مجلس جلسه غیرعلنی را روز سه‌شنبه (18 فروردین) برگزار می‌کند و در این جلسه آقای صالحی و ظریف به توضیحاتی در مورد مذاکرات می‌پردازند.به گفته نعیمی رز، نظر اعضای فراکسیون بر این است که ظریف و صالحی در این جلسات موارد مبهم بیانیه لوزان را برای نمایندگان توضیح دهند.سخنگوی فراکسیون اصول‌گرایان رهروان ولایت همچنین با بیان این‌که جلسه شورای مرکزی این فراکسیون با حضور رئیس مجلس برگزار شد، گفت: آقای لاریجانی در این جلسه نکاتی در خصوص فرمایش مقام معظم رهبری درباره نام‌گذاری سال جدید و اقدامات در راستای آن مطرح کردند.وی افزود: آقای لاریجانی بر این موضوع تأکید داشتند که باید منشور اخوت بین دولت و مردم تنظیم شود. همچنین ایشان در بحث اقتصادی بر لزوم کار جهادی اقتصادمحور و جلوگیری از ورود کالاهای مصرفی، رونق تولید و حرکت بانک‌ها به سمت تولید تأکید داشتند.وی گفت که لاریجانی در این جلسه ضمن اشاره به وضعیت منطقه به خصوص یمن بر این موضوع تأکید داشت که شرایط یمن مهمترین حادثه طی سال‌های اخیر است.
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: