آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۹۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۲

حباب بهای مسکن ترکید

با اعمال سیاست مختلف از جانب مسئولین حباب مسکن کوچک و کوچکتر شد تا اینکه بعد از سخنرانی رئیس جمهور به کلی از میان رفت و بازار روند طبیعی گرفت
تدبیر24:  مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه املاک استان تهران از برطرف شدن 20 درصد حباب قیمت مسکن خبر داد و گفت : با توجه به سامانه سنجش اوضاع مسکن افزایش قیمت مسکن در تهران واقعی نبود و 20 درصد حباب داشت که با سیاست های مختلف مسئولین و به 11 درصد رسید که این میزان بعد از سخنرانی دکتر روحانی به کلی از میان رفت و در حال حاضر بازار مسکن روند طبیعی خود را طی می کند.وی در پاسخ به این سوال که شما چه برنامه ای برای کاهش قیمت مسکن و اجاره بها دارید گفت : اتحادیه املاک مشاوره دهنده در زمینه مسکن است  به همین جهت برای فعال کردن صنعت اجاره باید به هر خانه کد اقتصادی تعلق گیرد تا بتوانیم خانه های خالی را کنترل کنیم . با این شیوه به خانه های خالی از سکنه که مورد استفاده نیست مالیات مضاعف تعلق می گیرد.

 

رئیس اتحادیه مشاوران املاک در رابطه با افزایش مدت اجاره بها و الزام اجرای این طرح گفت : ما در خصوص این طرح هیچگونه الزامی را برای موجر و یا مستاجر قرار ندادیم ، بلکه با عنایت به احترام متقابل برای مستاجر و مالک تنها این سیاست تشویقی را به آنان توصیه می کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد : وزیر راه و شهرسازی هم تصمیم گرفت به مالکینی که میزان عقد قرارداد اجاره را بیش از 2 سال تنظیم می کنند تسهیلاتی ، از جمله معافیت مالیاتی  قائل شود با این کار ضمن افزایش رغبت مالک برای حضور در صنعت اجاره نفع مستأجر هم در کاهش قیمت اجاره در نظر گرفته می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: