آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۹۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰

عباس: آماده مذاکره با نتانیاهو هستم

 تدبیر24محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در مصاحبه با روزنامه عرب زبان موقع‌العرب اظهارات پیش از انتخابات بنیامین نتانیاهو درباره ایجاد یک دولت فلسطین را مخرب و بد خواند. وی با اینحال اعلام کرد که آماده گفتگو و مذاکره با نتانیاهو است.عباس گفت: ما پیشرفتهایی را در مذاکرات با اولمرت (نخست‌وزیر سابق اسرائیل) داشتیم اما وی ناگهان (پس از استعفا در سال 2009) از عرصه سیاسی فاصله گرفت.وی با بیان اینکه حتی آمریکا نیز از سخنان نتانیاهو درباره دولت فلسطین ابراز نگرانی کرده است، گفت: اگر شما با راه‌حل دو دولت مخالف باشید آنگاه به دنبال چه راه حلی هستید؟
محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اجلاس سران اتحادیه عرب در شرم‌الشیخ نیز اعلام کرد نتایج انتخابات اسرائیل نشان داد که این رژیم تمایلی به دستیابی به توافق نهایی ندارد.وی گفت: اسرائیل همواره مدعی است که سازمان بین‌المللی ما یکجانبه عمل می‌کند. پس درمورد ساخت‌وسازها چه؟ ما خواستار حمایت بین‌المللی از مردم فلسطین هستیم زیرا اسرائیل هر روز به تخریب مساجد و کلیساها و درختان زیتون ادامه می‌دهد.

منبع: تابناک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: