ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۹۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۱

منتقدان مذاکرات هسته‌ای منافع ملی را در نظر بگیرند

رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت: منتقدان مذاکرات هسته‌ای حق بیان انتقادات خود را دارند اما آنها هم باید شرایط کشور را درک کنند.
 تدبیر24محمدرضا عارف در حاشیه دیدار نوروزی خود که صبح امروز در محل دفتر بنیاد امید ایرانیان برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه باید از تیم مذاکره کننده تشکر کرد که با قدرت در جهت حفظ منافع ملی و حقوق ملت ایران تلاش کردند اظهارکرد: یکی از مهمترین مسائلی که در این مذاکرات رسمیت پیدا کرد حق غنی سازی کشورمان بود.وی در ادامه افزود: پذیرش حق غنی سازی همان چیزی بود که ما از اول مطرح می‌کردیم و تلاش کردیم تا این حق را به تثبیت برسانیم در عین حال موفقیت دیگر ما در مذاکرات لغو تحریم‌های ظالمانه بود. هر چند مذاکرات سوئیس در حد یک بیانیه بود و نمی‌شود از همین حالا درباره‌ی آن قطعی صحبت کرد اما با نگاه مثبت و واقعی دیپلمات‌های ما امیدواریم که توافقنامه‌ای در راستای تامین حقوق ملت به دست آوریم. من به این دستاورد خوشبینم.عارف همچنین درباره‌ی انتقاداتی که به نتایج مذاکرات بیان می‌شود، گفت: اظهار نظر حق هر فرد است و اگر این اظهارنظر‌ها در جهت حل مشکلات است، بسیار مفید است. من فکر می‌کنم همه قبول دارند که تیم مذاکره کننده ما تیم قوی و خبره‌ای است . محمدجواد ظریف نیز یکی از برجسته‌ترین کارشناسان حوزه دیپلماسی است که من امیدوارم همه جناح‌ها در مذاکرات منافع ملی را در نظر گرفته و تحلیلهای خود را در راستای منافع ملی انجام دهند.وی همچنین در پاسخ به این پرسش که شما چقدر این انتقادها را منصفانه می‌دانید، خاطر نشان کرد: من نمی‌خواهم انتقاد‌ها را نقد کنم. فرض ما این است که انتقادها سازنده است و قضاوت هم درباره انتقادها با مردم است. آنچه که مهم است این است که ما واقعیات کشور را بپذیریم و در نظر بگیریم در چه شرایطی وارد مذاکرات شویم و چه شرایطی بر ما تحمیل شده بود.عارف همچنین درباره‌ی انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: در خصوص راهبردهای انتخابات مجلس صحبت‌های خوبی شده و ما در سال 94 به تدریج وارد تعیین مصادیق می‌شویم اما هنوز به جمع‌بندی روشنی نرسیده‌ایم بلکه فقط شاخص‌ها و معیارها به صورت کلی مشخص شده است.
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: