ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۸

عربستان از بیانیه لوزان احساس حقارت می کند

عربستان سعودی احساس می کند آمریکا در بیانیه هسته ای لوزان با ایران، ریاض را تحقیر کرد.
تدبیر24:خالد صفوری در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین، درباره موضع کشورهای عربی در برابر بیانیه هسته ای لوزان گفت: بدون شک بیشتر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس معتقدند آمریکا در بیانیه هسته ای با ایران این کشورها را تحقیر کرد. ما می دانیم زمانی که دو سال پیش مذاکرات ایران و آمریکا با میانجی گری عمان فاش شد، بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس نارضایتی خود را از آن اعلام کردند. این کشورها به ویژه عربستان هر نوع نزدیک شدن ایران و آمریکا را خطری برای خود می دانند. بیشتر این کشورها از نفوذ ایران احساس خطر می کنند. سفرای عرب در دیدار با اعضای کنگره به ویژه جمهوریخواهان با صراحت از سیاست های باراک اوباما ابراز نارضایتی می کنند.صفوری درباره حمایت آمریکا از حملات هوایی عربستان به یمن افزود: به اعتقاد من آمریکا به دو علت از حملات هوایی عربستان به یمن حمایت کرد. اول اینکه کشورهای حاشیه خلیج فارس حوثی ها را وابسته به ایران و خطری برای خود می دانند، به همین علت واشنگتن را زیر فشار قرار دادند تا از حمله به یمن حمایت کند. مطبوعات آمریکا فاش کردند گفتگوها بین واشنگتن و کشورهای عربی مربوط به یک تا دو ماه پیش است. رسانه های آمریکا و بعضی از تحلیلگران در واشنگتن هم دولت اوباما را در این باره زیر فشار قرار دادند و هشدار دادند اوضاع یمن در حال خارج شدن از کنترل است. به ویژه که فاش شد دولت آمریکا در یکسال گذشته تماس هایی با حوثی ها داشته است. بدون شک دولت آمریکا تمایلی برای درگیر شدن در بحران یمن ندارد، به ویژه که سرگرم مسایل سوریه، عراق و افغانستان است.
وی خاطر نشان کرد: بیانیه لوزان فنی و فقط در مورد برنامه هسته ای ایران است. باراک اوباما از کنگره خواست تا سی ام ژوئن آینده منتظر بمانند تا جزئیات توافقنامه نهایی مشخص شود.
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: