ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۹۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰

خطرناکترین نوشیدنی قبل از خواب

 تدبیر24یکی از خوش طعم‌ترین نوشیدنی های دنیا می‌تواند در صورت خوردن در هنگام شب و درست پیش از خواب اثراتی مخوف بر سلامت افراد بگذارد.

با وجود آنکه عده زیادی از افراد علاقمند به خوردن چای داغ قبل از خواب هستن، کارشناسان هشدار می‌دهند انجام این کار می‌تواند سبب تحریک پوستی، دندان درد و حتی خونریزی از بینی در افراد شود. 

گفتنی است، کارشناسان نوشیدن چای داغ را با سرطان مری مرتبط دانسته‌اند. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، نوشیدن چای بسیار داغ تنها دو دقیقه پس از ریختن آن به داخل فنجان یا لیوان می‌تواند با خطر پنج برابری ابتلا به سرطان مری همراه باشد. 
در عین حال گرما و بخار آب داغ ناشی از حرارت چای می‌تواند باعث تحریک رگ های خونی در بینی و خونریزی از بینی شود. 

پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه توصیه می کنند از خوردن نوشیدنی‌های داغ اکیدا اجتناب کنند. 

کارشناسان علت آسیب دیدن دستگاه گوارش را واکنش سریع مری و بروز رفلاکس اسید معده به مری به هنگام ورود آب جوش به بدن معرفی کرده‌اند. 

پژوهشگران این نتایج را با بررسی سرطان مری در 300 فرد مبتلا به این بیماری و بررسی سابقه نوشیدن چای بسیار داغ در آنها بدست آورده‌اند. 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: