ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۹۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۱

عصبانيت افراطيون از هماهنگي روحاني با رهبري

افراد تندرو به خوبي دريافته‌اند آنچه طي 8 سال گذشته مطرح کرده‌اند با بي‌اقبالي مردم روبرو شده است بنابراين به دنبال اين هستند که صدايشان بيش ...
تدبیر24: مشاور رئيس دولت اصلاحات معتقد است، اگر وعده دکتر روحاني درخصوص برخورد با گروه‌هاي خودسر عملي شود هيچ قدرت و جايگاهي براي آن‌ها باقي نخواهد ماند. مصطفي درايتي در گفت‌وگو با ايلنا در خصوص تخريب شخصيت‌هايي همچون سيد محمد خاتمي و آيت الله هاشمي گفت: افراد تندرو به خوبي دريافته‌اند آنچه طي 8 سال گذشته مطرح کرده‌اند با بي‌اقبالي مردم روبرو شده است بنابراين به دنبال اين هستند که صدايشان بيش از آنچه وزن و جايگاه آنها است شنيده شود. وي افزود: افراطيون که خود جايگاه اجتماعي ندارند همواره سراغ تخريب شخصيت‌هايي مي‌روند که از جايگاه اجتماعي بالايي برخوردار هستند و از همين طريق خوانندگاني را براي مطالب خود پيدا مي‌کنند چرا که دستمايه حرف‌هاي خود را افرادي قرار مي‌دهند که مورد توجه مردم هستند اين روند همواره روش تبليغاتي افراطيون کشور بوده است. درايتي با تاکيد بر اينکه انتظار ما از رسانه‌ها اين است که پژواک صداي افراطيون کشور را به اندازه وزن و جايگاه اجتماعي آن‌ها منعکس کنند،تصريح کرد: نبايد ما ابزاري براي افزايش بازتاب حرف‌هاي افراطيون باشيم.

وي ادامه داد: تندرو‌ها که در بسياري از موارد به ويژه در سياست خارجي جهت گيري خود را با خصومت با ديگران تعريف مي‌کنند با موفقيت آقاي روحاني در عرصه سياست خارجي و حمايت‌هاي رهبري از دولت به حاشيه رانده شده‌اند به همين منظور همواره به حواشي مي‌پردازند. اين فعال سياسي اصلاح‌طلب عنوان کرد: هماهنگي روحاني با سياست‌هاي رهبري و موضع‌گيري سيدمحمد خاتمي و آيت‌الله هاشمي در حمايت از روحاني موجب عصبانيت افراطيون شده در حالي که اين موجب مي‌شود آنها همين پايگاه مختصر را نيز از دست بدهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: