ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۹۱۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸

درآمدزایی ارکستر ملی اهمیت دارد

مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی درباره ارکستر ملی ایران به خبرنگار آفتاب گفت: به دلیل نقش حاکمیتی دفتر موسیقی در سیاستگذاری‌های کلان و قابلیت‌های اجرایی بنیاد رودکی، ارکستر ملی ایران به این مجموعه واگذارشد.
تدبیر24:  پیروز ارجمند، مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد آغاز به کار ارکستر ملی ایران در اردیبهشت ماه را تایید کرد و گفت: با تلاش و پیگیری‌های مکرر توانستیم مشکلات درآمد و قراردادهای نوازندگان را مرتفع کرده و ارکستر ملی را بازگشایی کنیم.

مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی درباره ارکستر ملی ایران به خبرنگار آفتاب گفت: به دلیل نقش حاکمیتی دفتر موسیقی در سیاستگذاری‌های کلان و قابلیت‌های اجرایی بنیاد رودکی، ارکستر ملی ایران به این مجموعه واگذارشد.

مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد در ادامه به موضوع درآمدزایی ارکستر ملی ایران اشاره کرد و گفت: ارکسترهای جدی و رسمی در ایران مخاطبان محدودی و در عین حال هزینه‌های بالایی دارند. بنابراین در شرایط کنونی اداره این ارکسترها بدون منابع درآمدی دشوار است. دلیل تعطیلی ارکسترها در دوران قبلی نوسانات بودجه بود. اگر ارکستر تنها به بودجه دولتی بسنده کند ممکن است با برخی از نوسانات با تعطیلی و رکود رو به رو شود. این نوع در آمد زایی ها در ارکسترها که نوعی میراث معنوی جهانی محسوب می شوند ،در بسیاری از کشورها رایج و متداول  است.

 پیروز ارجمند تاکید کرد: مردم در سال‌های اخیر به حفظ میراث کهن و هنری خود علاقه بیشتری نشان می دهند و به همین جهت است که می بینیم طرفداران آثار تجسمی و عکس بیشتر شده است . بنابراین زمانی که طرفداران موسیقی علمی و جدی و کلاسیک بیشتر شده ما می توانیم از این مشارکت برای بهبود ارکستر ملی بهره بگیریم.

ارجمند به  رایزنی ها و همکاری با فرهاد فخزالدینی رهبر ارکستر ملی اشاره کرده وگفت: آقای فخرالدینی پدر معنوی ارکستر ملی ایران هستند و از روزهای نخست آمدن من به دفتر موسیقی در جریان مسائل و مشکلات بودند در دوره قبل این هنرمند بزرگ با نامهربانی‌هایی روبه رو شدند که امیداواریم در این دوره  و با رویکرد تازه ارکستر ملی زیر نظر وی به خوبی فعالیت کند.

دو ارکستر ملی ایران و ارکستر سمفونیک تهران در دولت گذشته تعطیل شد. بازگشایی ارکسترها یکی از از خواسته های اصلی هنرمندان عرصه از وزارت فرهنگ دولت یازدهم بود که وزیر فرهنگ ارشاد و اسلامی نیز محقق شدن را وعده داده بود.
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: