ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۲

درآمد میلیونی داعش از کجاست؟

گروه تروریستی داعش با شیوه های مختلف از جمله سرقت، باج گیری، فروش نفت، آدم ربایی و فروش آثار باستانی میلیون ها دلار درآمد کسب می کند.
تدبیر24گروه تروریستی داعش با شیوه های مختلف از جمله سرقت، باج گیری، فروش نفت، آدم ربایی و فروش آثار باستانی میلیون ها دلار درآمد کسب می کند.

گروه تروریستی داعش کنترل مناطق وسیعی را در سوریه و عراق در اختیار دارد و از ماشین نظامی خود به عنوان فعالیت تجاری برای تامین هزینه اقدامات تروریستی استفاده می کند.

براساس گزارش های مطبوعاتی، منابع درآمد داعش به شرح ذیل است:

1- سرقت

داعش گروهی جنایتکار است. وزارت خزانه داری آمریکا می گوید این گروه در سال 2014 دستکم نیم میلیارد دلار با تصرف بانک هایی در شمال و غرب عراق به دست آورد.

اما بانک ها، تنها هدف آن نیستند. جنگجویان داعش خانه ها را غارت می کنند و خودروها را به سرقت می برند و آن ها را اوراق می کنند تا لوازم و قطعات آن ها را بفروشند. تجارت اسلحه و انسان نیز از دیگر اقدامات جنگجویان داعش است.

2- باج گیری

داعش از طریق باج گیری از مردم به شیوه ها و بهانه های مختلف، ماهانه میلیون ها دلار درآمد کسب می کند.

3- نفت

داعش از محل فروش نفت از میدان هایی که این گروه کنترل آن ها را در سوریه و عراق در اختیار دارد، میلیون ها دلار به دست آورده است. اما اکنون درآمد این گروه به علت کاهش قیمت نفت، کاهش یافته است و از زمانی که حملات هوایی ائتلاف آمریکا و هم پیمانان آن آغاز شده است، جنگجویان داعش سوخت را با بشکه از مرزها قاچاق می کنند. در اینجا شخصی نفت خام یا کالاهای دیگر را می خرد سپس در بازار سیاه ترکیه به فروش می رسد.

4- آدم ربایی

آدم ربایی برای گرفتن باج، یکی از بزرگترین منابع مالی داعش به شمار می رود.
داعش در سال 2014 بیش از 20 میلیون دلار تنها از طریق آدم ربایی به دست آورد.
آمریکا مدعی است که برای آزادی گروگانهای خود با تروریست ها مذاکره نمی کند، اما برخی از کشورهای اروپایی و خانواده های ثروتمند عرب که داعش نزدیکان آن ها را می رباید، این کار را انجام می دهند.

5- فروش آثار باستانی

داعش آثار قدیمی را خراب کرده است اما با غارت و فروش آثار و گنج های به سرقت رفته، درآمد کسب می کند.

در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/489019/%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D8%AA © www.tabnak.ir
منبع: تابناک
برچسب ها: تدبیر24 داعش درآمد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: