ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۴۹۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸

تعلل بانک مرکزی دلیل تاخیر در تدوین قوانین بانکی

دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تعلل بانک مرکزی را عامل تاخیر در تدوین قوانین پولی و بانکی خاص مناطق آزاد عنوان کرد و گفت: یکی از مشکلات اجرای برنامه‌های توسعه در مناطق آزاد دخالت دستگاه‌های ملی و وزارتخانه‌ها است...
تدبیر24:اکبرترکان - مشاور رییس جمهور - در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار امیدواری کرد که به زودی دستگاه‌های ملی و وزارتخانه‌ها از مناطق آزاد دست بردارند، چون این موضوع مشکلات زیادی را برای مناطق ایجاد کرده است.
 
وی با بیان اینکه باید الگوی خوبی در مناطق آزاد اجرایی شود تا این مناطق به‌ عنوان نمونه‌ای بارز از رشد و توسعه در تمامی کشور تسری یابند، گفت: توسعه‌ صادرات، تسهیل تولید، انتقال فناوری و تأمین نیازهای کشور از موارد مهمی است که باید از سوی مناطق پیگیری شود.
 
ترکان با اشاره به این‌که بزرگ‌ترین آسیب به مناطق آزاد کم‌توجهی به فرهنگ و مسائل اجتماعی این مناطق است، تاکید کرد: برای بهبود این وضعیت در شورای عالی مناطق آزاد معاونتی به عنوان معاونت فرهنگی و اجتماعی از سوی دبیرخانه تشکیل شده تا به این مسائل توجه کند.
 
تعلل بانک مرکزی عامل تاخیر در تدوین قوانین پولی و بانکی خاص مناطق آزاد
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا تاخیر در تدوین قوانین پولی و بانکی خاص مناطق آزاد به دلیل تعلل بانک مرکزی است؟ گفت: تاخیر این موضوع به بانک مرکزی مربوط است که تا به امروز تصمیمی در این زمینه نگرفته و هنوز این موضوع در حال رفت و برگشت به بانک مرکزی است.
 
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه بازار روسیه و کشورهای حوزه‌ خزر فرصت بسیار مناسبی برای کشور محسوب می‌شوند، اظهار کرد: منطقه‌ آزاد انزلی به خصوص با توجه به افزایش ظرفیت سردخانه‌ها و امکانات انباری در بخش مواد غذایی و کشاورزی فرصت خوبی برای کشور محسوب می‌شود و در این زمینه بندر کاسپین در قطب منطقه‌ آزاد انزلی قرار دارد که باید سال جاری به بهره‌برداری برسد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: