آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۴۹۲۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸

تعلل بانک مرکزی دلیل تاخیر در تدوین قوانین بانکی

دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تعلل بانک مرکزی را عامل تاخیر در تدوین قوانین پولی و بانکی خاص مناطق آزاد عنوان کرد و گفت: یکی از مشکلات اجرای برنامه‌های توسعه در مناطق آزاد دخالت دستگاه‌های ملی و وزارتخانه‌ها است...
تدبیر24:اکبرترکان - مشاور رییس جمهور - در گفت‌و‌گو با ایسنا اظهار امیدواری کرد که به زودی دستگاه‌های ملی و وزارتخانه‌ها از مناطق آزاد دست بردارند، چون این موضوع مشکلات زیادی را برای مناطق ایجاد کرده است.
 
وی با بیان اینکه باید الگوی خوبی در مناطق آزاد اجرایی شود تا این مناطق به‌ عنوان نمونه‌ای بارز از رشد و توسعه در تمامی کشور تسری یابند، گفت: توسعه‌ صادرات، تسهیل تولید، انتقال فناوری و تأمین نیازهای کشور از موارد مهمی است که باید از سوی مناطق پیگیری شود.
 
ترکان با اشاره به این‌که بزرگ‌ترین آسیب به مناطق آزاد کم‌توجهی به فرهنگ و مسائل اجتماعی این مناطق است، تاکید کرد: برای بهبود این وضعیت در شورای عالی مناطق آزاد معاونتی به عنوان معاونت فرهنگی و اجتماعی از سوی دبیرخانه تشکیل شده تا به این مسائل توجه کند.
 
تعلل بانک مرکزی عامل تاخیر در تدوین قوانین پولی و بانکی خاص مناطق آزاد
دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا تاخیر در تدوین قوانین پولی و بانکی خاص مناطق آزاد به دلیل تعلل بانک مرکزی است؟ گفت: تاخیر این موضوع به بانک مرکزی مربوط است که تا به امروز تصمیمی در این زمینه نگرفته و هنوز این موضوع در حال رفت و برگشت به بانک مرکزی است.
 
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه بازار روسیه و کشورهای حوزه‌ خزر فرصت بسیار مناسبی برای کشور محسوب می‌شوند، اظهار کرد: منطقه‌ آزاد انزلی به خصوص با توجه به افزایش ظرفیت سردخانه‌ها و امکانات انباری در بخش مواد غذایی و کشاورزی فرصت خوبی برای کشور محسوب می‌شود و در این زمینه بندر کاسپین در قطب منطقه‌ آزاد انزلی قرار دارد که باید سال جاری به بهره‌برداری برسد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: