ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۳۲۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۷

برقراری دوستی‌های نامشروع

عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان معتقد است: در همه افرادی که به‌دنبال برقراری روابط و دوستی‌های نامشروع هستند، به نوعی مشکلات عاطفی، خانوادگی و شخصیتی وجود دارد.
تدبیر24:  مهرداد مظاهری،از منطقه سیستان و بلوچستان در مورد انگیزه‌های برقراری روابط قبل از ازدواج افزود: اگر بخواهیم خیلی خوشبینانه به این مسئله بنگریم می‌توانیم شناخت و ارضای حس کنجکاوی را از جمله مهمترین انگیزه‌های برقراری روابط قبل از ازدواج در افراد مجرد برشماریم، لکن آن‌چه که قابل توجه است و بیش از همه به چشم می‌خورد، کم رنگ شدن باورهای مذهبی و اعتقادی است.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه سیستان و بلوچستان افزود: عدم بلوغ کامل عاطفی و روانی، عدم رضایتمندی از زندگی زناشویی، ضعف باورهای دینی و مذهبی، مشکلات و تعارضات حل نشده در الگوهای تربیتی و رفتاری خانواده و پاره‌ای از مسائل و مشکلات شخصیتی، از دلایل برقراری این‌گونه روابط در افراد متأهل است.

مظاهری تأکید کرد: در شکل‌گیری رفتارها و ارتباط‌ات اجتماعی، هم زمینه‌های شناختی و هم زمینه‌های عاطفی و هیجانی تأثیر دارد و در واقع به طور کلی، زمانی در ارتباطاتمان با جنس مخالف، مسیر ناسالم را طی می‌کنیم که بُعد هیجانی، احساسی و عاطفی‌مان بر بُعد عقلانی و شناختی غلبه می‌کند.

وی گفت: همه ما دوست داریم که در موقعیت‌های مختلف به گونه‌ای مسئولانه و منطقی حرکت کنیم (همانند راننده‌ای که با آگاهی از اصول رانندگی تمایل به رانندگی صحیح و طبق مقررات دارد) اما زمانی بر روی قوانین پا می‌گذاریم و خلاف مقررات حرکت می‌کنیم که لحظه‌ای دچار هیجان گذرا شویم. در پی ریزی یک ارتباط نامناسب هم شرایط همین طور است.

این مدرس دانشگاه افزود: گاهی اوقات در برقراری برخی ارتباط‌های آسیب‌زا بدون اختیار حرکت می‌کنیم چرا که در لحظه شکل گیری و به دنبال آن استمرار آن رابطه بعد هیجانی و احساس بر بعد منطقی رفتارهای ما غلبه کرده است.

وی افزود: متأسفانه برقراری چنین روابطی که گاهی بدون اختیار آغاز می‌شود، مضرات روانی و اجتماعی بی‌شماری بدنبال دارد، در آینده این روابط برای فرد عادی خواهد شد و با کمرنگ شدن حیا و روح تعهد، باعث می‌شود افراد در زندگی مشترک با همسر خود دچار مشکل شوند.

مظاهری، اتلاف و هدر رفتن احساسات را یکی دیگر از آسیب‌های روابط نامشروع عنوان کرد و افزود: ارتباط و دوستی با جنس مخالف به‌ویژه در دختران سبب می‌شود تا فرد تمام عشق و احساسات خود را خرج انسانی کند که شاید تنها برای سرگرمی و یا جبران خلاءهای زندگی خود با وی ارتباط برقرار کرده است و این امر در آینده موجب می‌شود که پس از جدا شدن از هم، دیگر نتوانند شخص دیگری را دوست داشته و عشق بورزند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۰
0
2
امان از افسارگسیختگی جنسی و...
هر مردی با هر زنی و...
نظر شما: