آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۹۳۴۵
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۰

گوشی معیوب، 53 هزار پیامک فرستاد!

۵۳ هزار پیامک ارسالی خالی به یکی از بانکها موجب دردسر شهروند زنجانی شد .
تدبیر24 جباری شهروند زنجانی گفت: نمی دانم چرا باید هزینه پیامک هایی را پرداخت کنم که دخالتی در ارسال انها نداشته ام.

وی افزود: این اتفاق آبان سال گذشته و در ساعات شب رخ داده است و با مراجعه و پیگیرهای مختلف به مخابرات و مسئولان مربوطه تاکنون نتوانسته ثابت کندکه دخالتی در ارسال این تعداد پیامک نداشته است.

هزینه کل ارسال این پیامکها 480 هزارتومان است و طبق گفته این شهروند زنجانی مخابرات با بیان اینکه گوشی این شهروند دارای مشکل است از وی خواسته تابه صورت اقساطی هزینه این پیامکها را پرداخت کند در غیر این صورت خط تلفن او قطع می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: