ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۳۵۶
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷

توهین رئیس باشگاه سعودی به تماشاگران ایرانی

پرنس فيصل رئيس باشگاه النصر پس از شکست تيمش در ورزشگاه آزادي تهران به فضاسازي پرداخت.
تدبیر24پرنس فیصل ابن ترکی، رئیس باشگاه النصر عربستان در گفت‌وگویی زنده در برنامه "فی‌المرمی" شبکه العربیة از آن‌چه در ایران با آن مواجه شد، با اصطلاح بحث‌برانگیز "تروریسم ورزشی" نام برد.

وی در این زمینه با مطرح کردن یک ادعای واهی گفت: آن‌چه در تهران روبه‌روی خود می‌دیدیم، شرایطی بود که تنها عبارت تروریسم ورزشی آن را بیان‌گر است.

پرنس فیصل ادامه داد: ما در تهران با شعار‌های نژادپرستانه روبه‌رو شدیم. هنگامی که کاروان‌مان برای مدت دو ساعت در فرودگاه بود، به ما اهانت‌های فراوانی شد. ما از AFC شکایت داریم که تضمین مناسبی به منظور آرامش بازیکنان‌‌مان ارائه نداد. ما شکایت داریم.

پرنس فیصل ابن ترکی که 43 سال دارد، از شاهزادگان سعودی است که کارشناسی ارشد خود را هم در آمریکا گذرانده است.

گفتنی است که معنای اصطلاحی واژه "تروریسم" که در 10 سال اخیر بسیار شایع شده است، «پیش بردن اهداف با ابزار هراس‌افکنی است».

پرنس فیصل ابن ترکی در حالی این ادعا را مطرح کرده همواره سازمان های بین المللی فوتبال از جمله کنفدراسیون فوتبال آسیا، فدراسیون بین المللی فوتبال و جام اتحادیه فوتبال اروپا و ... بارها اعلام کرده اند که هیچ مدیر و ورزشکار حرفه ای حق ندارد مسایل سیاسی را در فوتبال و ورزش دخالت دهد. این ادعای رئیس باشگاه النصر عربستان مصداق بارز دخالت سیاست در امر ورزش است و به کار بردن واژه " تروریسم ورزشی" می تواند تبعات سنگینی را برای یک مدیر ورزشی و باشگاه مربوطه در پی داشته باشد، اگر AFC با دقت به این مسئله ورود کند.

در جریان بازی تیم های پرسپولیس ایران و النصر عربستان بیش از 100 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حاضر شدند و با شور و هیجان خاصی نماینده ایران را مورد تشویق قرار دادند، تعداد پرشمار هواداران از جمله اهداف اصلی مدیران ارشد AFC است تا بلکه بتوانند شور و هیجان فوتبالی را در قاره آسیا را افزایش دهند، اما شکست النصر آن هم در روزی که نیاز مبرمی به پیروزی داشتند به مذاق سعودی ها خوش نیامده و حالا از هر ترفندی استفاده می کنند تا شکست در آزادی را توجیه کنند.
منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: