ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 11
کد خبر: ۴۹۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۱

سربازی 21 ماه ماند

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد: مدت خدمت سربازی در سال 94 همچون گذشته 21 ماه خواهد بود.
تدبیر24گفت: با توجه به استقبال خوبی که برای اعزام به خدمت در سال گذشته انجام شد، با موافقت سرلشکر فیروزآبادی ریاست محترم ستاد کل نیروهای مسلح قرار بر این شد که طول خدمت سربازی در سال 94 نیز 21 ماه باشد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام اداره ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، سردار موسی کمالی گفت: با توجه به استقبال جوانان در نیمه دوم سال 1393 و برنامه‌ریزی‌های انجام شده جهت استفاده بهینه از خدمت کارکنان وظیفه، فعلا بحث ضرورت افزایش خدمت سربازی منتفی شد.

وی افزود: در این راستا با موافقت سردار سرلشکر سید حسن فیروزآبادی رییس ستادکل نیروهای مسلح افزایش مدت خدمت دوره ضرورت تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد و در سال 94 نیز کماکان مقررات سال 93 یعنی مدت 21 ماه دوره ضرورت، استمرار خواهد یافت.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح اعلام کرد: در اجرای بند الف ماده چهار قانون خدمت وظیفه عمومی، مدت خدمت دوره ضرورت 24 ماه بوده است و ستاد کل می‌تواند در صورتی که مشمولان، مازاد یا کمتر از تعداد مورد نیاز باشند، آن را به کمتر یا بیشتر از مدت یاد شده تغییر دهد.

وی گفت: بر این اساس مدت خدمت دوره سربازی 21 ماه است و در مناطق عملیاتی و امنیتی، سه ماه، مناطق محروم، دو ماه و نیز به ازای هر فرزند، دو ماه از این زمان کسر خواهد شد.

وی افزود: مدت خدمت کارکنان وظیفه مامور به دستگاه‌های غیرنظامی به جز یگان حفاظت و دژبان همچنان برابر مقررات سال گذشته، 24 ماه خواهد بود و افزایش مدت خدمت سربازی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.
برچسب ها: تدبیر24 سربازی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: