تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

اقدامات روحانی، اسراییل را دو نیم کرد!

اقدامات رییس جمهور جدید ایران، بهبود در روابط ایران و غرب افکار عمومی و سیاستمداران اسراییل را به دو نیم تقسیم کرده است.
تدبیر24: اقدامات رییس جمهور جدید ایران، بهبود در روابط ایران و غرب افکار عمومی و سیاستمداران اسراییل را به دو نیم تقسیم کرده است.

دویچه وله آلمان به زبان ترکی در تحلیلی با اشاره به رویکرد جدید دولت ایران در عرصه بین‌المللی نوشت: پس از بر روی کار آمدن حسن روحانی به عنوان رییس‌جمهور جدید در ایران چشم همگان به سمت اسراییل دوخته شد.

به نوشته این خبرگزاری، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسراییل به رویکرد جدید رییس‌جمهور ایران بسیار مشکوک می‌نگرد و در این باره اعلام کرده است که به روحانی اعتماد نمی‌کند. اما در این میان برخی از سیاستمداران و مردم این رژیم این اظهارات نتانیاهو را مورد انتقاد قرار می‌دهند و اعلام می‌کنند که این‌گونه بدبینی‌ مطلق نادرست است.

ولکر پرتس، رییس انجمن سیاسی و علمی برلین در این‌باره می‌گوید: این رفتار نتانیاهو در برابر مواضع اخیر ایران ناشی از ایدولوژی وی است. براساس این ایدئولوژی این گونه افراد باور دارند که به غیر از خود به هیچ کس دیگر نباید اعتماد کنند. اسراییل در محاصره دشمنان است. بر همین اساس اسراییل به غیر از آمریکا، کشورهای اروپایی و متحدان خود در خاورمیانه با دشمنان خود تا ابد دشمن باقی می‌ماند. اما اکنون صداهایی شنیده می‌شود مبنی بر این که باید به سخنان ایران گوش داد و در واقعیت مورد ارزیابی قرار داد. در همین راستا، لاپید، وزیر مالی اعلام می‌کند: پس از 30 سال اکنون از ایران اظهاراتی متفاوت از گذشته شنیده می‌شود، باید این اظهارات را مورد محک قرار داد.

این کارشناس آلمانی پرتس درباره نزدیکی ایران و آمریکا ادامه داد: بازی ندادن کشور مهمی مانند ایران در عرصه بین‌المللی در بلند مدت برای آمریکا و کشورهای غربی، چندان سودمند نیست. البته این مساله برای ایران منفعت‌زا نبوده است. در واقع بهبود روابط تهران واشنگتن برای ایران و آمریکا می‌تواند بسیار سودمند باشد. تنها راه موجود در این باره این است که توافق‌نامه‌ای میان دو طرف به امضا برسد و براساس آن از یک سو حقوق هسته‌یی ایران مورد پذیرش همگان قرار گیرد و از سوی دیگر ایران به جامعه بین‌المللی تضمین لازم را دهد که سلاح هسته‌یی تولید نمی‌کند.
انتخاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: