ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۴۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷

بان کی مون توقف فوری عملیات نظامی در یمن را خواستار شد

دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه تجاوز عربستان به یمن بیش از 600 کشته و 6000 زخمی برجای گذاشته است خواهان توقف عملیات نظامی در سریع‌ترین زمان ممکن و آغاز مذاکرات و از سرگیری روند مسالمت آمیز در این کشور شد.
 تدبیر24: بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس خبری مشترک با عبدالله بن ناصر بن خلیفه آل ثانی، نخست وزیر و وزیر کشور قطر گفت، بحران داخلی در یمن نباید وخیم شده و به بحرانی تبدیل شود که منطقه را در بر بگیرد. ما نیازمند این امر هستیم که آتش درگیری‌ها را خاموش ساخته و به میز مذاکرات برگردیم.

وی عنوان داشت: مذاکراتی که سازمان ملل بر آن نظارت دارد بهترین فرصت برای جلوگیری از ادامه این درگیری‌ها است و ما خواهان تمرکز بر تلاش‌های جمال بن عمر، فرستاده سازمان ملل به یمن هستیم.

بان کی مون همچنین اعتراض شدید خود را نسبت به تلاش حوثی‌ها برای تحت کنترل گرفتن یمن نشان داده و نگرانی شدید خود را نیز نسبت به افزایش قربانیان غیرنظامی و تخریب زیرساخت‌های اصلی در این کشور ابراز کرد.

دبیرکل سازمان ملل همچنین در افتتاحیه سیزدهمین نشست سازمان ملل درباره ممانعت ازجنایت و عدالت کیفری در دوحه با هشدار نسبت به افزایش ارتباط میان جنایات سازمان یافته و خشونت‌های افراط گرایان گفت: این دو چنان یکدیگر را تغذیه می‌کنند که قبل از این نبوده است. اقدامات بیشتری برای مقابله با جنایت و افراط‌گرایی بخصوص برای اینکه یکی از آنها برای جوانان جذاب شود، لازم است.

وی تاکید کرد: ما باید ارتباط فزاینده میان جنایات سازمان یافته و تروریسم را مورد توجه قرار دهیم. تروریست‌ها و جنایتکاران بطور بی سابقه‌ای در سراسر جهان کنار یکدیگر جمع شده و همدیگر را تغذیه می‌کنند. آنها از طریق شبکه‌های جنایی تامین مالی می‌شوند و با رنج توده مردم ثروتمند می‌شوند. جنایت و افراط‌گرایی همواره هست اما ما باید برای متوقف کردن این مساله که جنایت و یا افراط‌گرایی یک گزینه، بخصوص برای جوانان، در نظر گرفته شوند، همکاری کنیم.

در همین حال سازمان پزشکان "بدون مرز" اعلام کرد که مطب‌های مستقر این سازمان در اقصی نقاط یمن بیش از 800 زخمی را از مارس گذشته و با آغاز عملیات "طوفان قاطع" معالجه کرده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: