اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 04
کد خبر: ۴۹۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۳

«خندوانه» اواخر فروردین می‌آید

«خندوانه» برنامه‌ای طنز درباره فرهنگ درست خندیدن در ایران است. در سری اول از این برنامه هنرمندان زیادی از عرصه سینما و تلویزیون حضور داشتند.
تدبیر24:  برنامه «خندوانه» کاری از رامبد جوان است که سری اول آن سال گذشته از شبکه نسیم به روی آنتن رفت. 
 
تیم سازنده گروه «خندوانه» حدود چند ماه برنامه نداشتند و به استراحت رفتند. اکنون مدتی است که دکور «خندوانه»ی جدید در حال آماده‌سازی است و مراحل تولیدی این برنامه طنز به پایان راه نزدیک شده است. همچنین اعلام شده است که سری جدید این برنامه طنز تا 29 فروردین ماه آماده پخش می‌شود. 
 
در حال حاضر آنونس‌هایی از سری جدید «خندوانه» در شبکه نسیم دیده می‌شود و تصاویری از آماده‌سازی دکور این برنامه به بینندگان نشان داده می‌شود. 
 
«خندوانه» برنامه‌ای طنز درباره فرهنگ درست خندیدن در ایران است. در سری اول از این برنامه هنرمندان زیادی از عرصه سینما و تلویزیون حضور داشتند. 
 
علیرضا خمسه، شقایق دهقان، رضا شفیعی‌جم، جواد رضویان، بیژن بنفشه‌خواه، داریوش فرضیایی و ... از چهره‌هایی بودند که در برنامه «خندوانه» حضور داشتند. 
 
سری اول از برنامه «خندوانه» اواسط خردادماه ۹۳ تولید و پخش شد. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: