ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰

تماس های دوره ای اوباما و روحانی

به اعتقاد موسويان هردو كشور بايد دست به اقدامات جسارت آميز و عملي براي تضمين گشايش ايجاد شده بزنند. با آگاهي عميق بر سياست خارجي ...
تدبیر24: سيدحسين موسويان، در يادداشتي در سايت المانيتور، ديدار وزراي خارجه ايران و امريكا و گفت وگوي تلفني اوباما و حسن روحاني را نقطه عطفي در روابط تهران –واشنگتن دانست و نوشت: بلوغ سياسي و شجاعت دو رييس جمهور حاكي از اراده آنها براي پايان دادن به بيش از سه دهه خصومت بود. وي در ادامه اين يادداشت نوشته است: هر دو تماس تاريخي مي تواند تاثيرات زيادي نه تنها بر نزديك شدن ايران و امريكا داشته باشد، بلكه بر صلح و ثبات در خاورميانه نيز اثر خواهد گذاشت. به اعتقاد موسويان هردو كشور بايد دست به اقدامات جسارت آميز و عملي براي تضمين گشايش ايجاد شده بزنند. با آگاهي عميق بر سياست خارجي امريكا، مطمئن هستم كه مجموعه رهبري ايران متحد خواهد بود و قادر است حداكثر ميزان شفافيت و اجراي اقدامات اطمينان ساز را براي اطمينان دادن به جامعه بين المللي نسبت به اين امر كه ايران هميشه يك كشور بدون سلاح هسته يي خواهد ماند ارائه كند. موسويان در ادامه پيشنهاد كرده كه براي كوتاه كردن ديوار بي اعتمادي بايد محكم بر ايجاد فضايي براي مذاكرات مثبت تمركز كنند. او افزوده است: آنها بايد تماس هاي تلفني دوره يي داشته باشند و بر ديدارهاي معمولي وزراي خارجه خود براي مشورت روي روابط دوجانبه، موضوعات منطقه و موضوعات بين المللي تاييد كنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: