آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۴۹۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۴
همایون اسعدیان اعلام کرد

ابراز نگرانی کانون کارگردانان نسبت به وضعیت اکران

سخنگوی کانون کارگردانان سینمای ایران درباره‌ی نامشخص بودن آیین‌نامه‌ی اکران سال 94 ابراز نگرانی کرد.
 تدبیر24: همایون اسعدیان با اشاره به اولین جلسه کانون کارگردانان در سال جدید با بیان این مطلب به خبرنگار سینمایی ایسنا توضیح داد:مهم‌ترین مساله‌ای که در این جلسه مطرح شد، وضعیت اکران و نامشخص بودن آیین‌نامه شورای صنفی نمایش در سال جدید بود.

او با اشاره به حضور ابوالحسن داودی به عنوان رئیس شورا و نماینده کانون کارگردانان در شورای صنفی نمایش در جلسه‌ی شامگاه گذشته 25 فروردین ماه ادامه داد: آقای داودی هم درباره‌ی وضعیت اکران گزارشی به ما ارایه دادند و ما نیز به ایشان اطلاع دادیم با توجه به اینکه، آیین‌نامه سال 94 هنوز آماده نشده درباره وضعیت اکران در سال جدید نگرانی‌هایی وجود دارد و اعلام کردیم که اگر این آشفتگی در اکران، این گونه پیش برود، زنجیروار کل اکران سال را تحت تأثیر قرار می‌دهد خصوصا با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان امسال، اکران دوم نوروزی و تابستان را در وضعیت ویژه‌ای قرار خواهد داد.

اسعدیان یادآور شد: پیش از عید نوروز جلساتی درباره‌ی آیین‌نامه اکران برگزار شد که به نتیجه نرسید و به دلیل اینکه امکان قطعی شدن اکران فیلم‌های نوروزی فراهم شود و در عین حال به سرعت آیین‌نامه تدوین نشود، با وضعیت آیین‌نامه قبلی، فیلم‌های نوروزی قرارداد بستند.

سخنگوی کانون کارگردانان با اشاره به وضعیت اکران سینماها در این روزها ادامه داد: وقتی فیلمی مثل «روباه» از کف فروش افتاده و سخنگوی شورای صنفی هم اعلام کرده است که سینما «فرهنگ» از سرگروهی خارج شده است چون آیین‌نامه سال جدید نوشته نشده است، هیچ فیلمی نمی‌تواند به جای «روباه» اکران شود چون نه سرگروهی وجود دارد و نه فیلمی قرارداد رسمی دارد.

کارگردان «بوسیدن روی ماه» در عین حال خاطرنشان کرد: می‌گویند، سینما فرهنگ از سرگروهی آزاد شده، از سوی دیگر گویا در شورای صنفی نمایش به نتیجه قطعی نرسیدند.

همایون اسعدیان در پایان از درخواست اعضای شورای مرکزی کانون کارگردانان برای مشخص شدن هر چه سریع‌تر آیین‌نامه سال جدید خبر داد و گفت: آیین‌نامه را متولیان در وزارت ارشاد پیگیر هستند و جلسات مختلفی پیش از سال گذاشته برگزار شد و یک تناقض‌هایی وجود داشت که جلسات به نتیجه نرسید اما امیدواریم هر چه زودتر دیدگاه‌های مختلف با هم به نتیجه برسند و آیین‌نامه مشخص شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: