ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۹۵۹۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۷

وزارت خارجه اندونزی سفیر عربستان را احضار کرد

دولت اندونزی سفیر عربستان را در اعتراض به اعدام یک خدمتکار زن اندونزیایی توسط عربستان احضار کرد.
 تدبیر24به نقل از بوابه الاهرام، وزارت خارجه اندونزی در اعتراض به عدم اعلام زمان اعدام یک زن خدمتکار اهل اندونزی به خانواده وی و کنسولگری این کشور، سفیر عربستان را جهت ارائه توضیحات احضار کرد.

وزارت خارجه اندونزی در بیانیه‌ای اعلام کرد که کشورش به دلیل عدم ارائه زمان اعدام این خدمتکار زن به کنسولگری عربستان و خانواده‌اش یادداشت اعتراضی را به دولت عربستان فرستاده است.

پیشتر وزارت کشور عربستان اعلام کرد که شش زن از جمله یک خدمتکار اهل اندونزی را به اتهام قتل شهروندان عربستانی در سال 1999، اعدام کرده است.

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی گفته است که "سیتی زینب دوری روپا"، یک تبعه اندونزی روز سه‌شنبه در شهر مدینه اعدام شده است.

این شهروند اندونزی در سال ۱۹۹۹ به دلیل حمله با چاقو به کارفرمای خود و کشتنش در دادگاه محکوم شده بود.

گروه‌های حقوق بشری از اجرای حکم اعدام برای خانم زینب انتقاد کرده و گفتند که او برای دفاع از خود دست به قتل زده و شاید دچار بیماری روانی نیز بوده است.

خانم زینب پیش از بازداشتش گفته بود که کارفرما و پسرش نسبت به او بی‌رحم و ظالم بوده‌اند.

طبق قوانین عربستان، مقامات این کشور باید منتظر می‌ماندند تا فرزندان زن به قتل رسیده به سن قانونی برسد تا مشخص کنند آیا خواهان اعدام زن اندونزیایی هستند یا نه.

آنها می‌توانستند خواهان پرداخت دیه شده و یا این زن را ببخشند.

در سال ۲۰۱۱ در پی اعدام یک مستخدم زن در عربستان سعودی، دولت اندونزی اعلام کرد که دیگر مستخدمی به این کشور برای کار نخواهد فرستاد.

کارگران خارجی مقیم در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس می‌گویند از حقوق ابتدایی محروم هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: