آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۴۹۶۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۱

تذکر 13 نماینده به وزیر ارشاد درباره هاشمی

13 نماینده مجلس در خصوص لزوم اعمال رعایت قانون به طور مساوی برای همه، از جمله آقای هاشمی رفسنجانی در مورد ممیزی کتاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تذکر دادند.
تدبیر24:به گزارش فارس، مهدی کوچک‌زاده، اسماعیل کوثری، جواد کریمی قدوسی، احمد آریایی‌نژاد، بهرام بیرانوند، حمید رسایی، ابوالقاسم جراره، بیژن نوباوه، نصرلله پژمان‌فر، سید محمود نبویان، محمد علی موسوی و احمد سالک کاشانی نمایندگان تهران، مشهد، ملایر، بروجرد، گرگان، تهران، بندرعباس، تهران، مشهد، تهران، خدابنده و اصفهان به علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص لزوم اعمال رعایت قانون به طور مساوی برای همه، از جمله آقای هاشمی رفسنجانی در مورد ممیزی کتاب تذکر دادند.
 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
0
0
آب رو بریز اونجا که میسوزه
علی
|
Finland
|
۰۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۵
0
0
ناشناس جان توچرامی سوزی
نظر شما: