تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
يکشنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۴۹۶۷۶
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹

توافق احتمالی نيازي به مصوبه كنگره ندارد

من تنها یک نظارت عمومی بر این موضوع دارم و آن به اینگونه است که تحریم ها چگونه کاهش یابند و اگر نقض توافق باشد چگونه آنها دوباره بازگردند و راه ها و روش های گوناگونی برای اجرای این موضوع وجود دارد.
 تدبیر24: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد مهمترین نگرانی درباره توافق ایران آن است که اگر این کشور از توافق هسته ای پیروی نکند، آمریکا لازم نیست برای از سر گرفتن تحریم ها به آب و آتش بزند.

اوباما در کنفرانس خبری مشترک با نخست وزیر ایتالیا در واشینگتن گفت: پیش نویس لایحه کنگره را مانعی در برابر مذاکرات با ایران درباره برنامه هسته ای این کشور نمی دانم. 

وی این لایحه را که به کنگره اجازه خواهد داد هرگونه توافق با ایران را بررسی کند «مصالحه قابل قبول» توصیف کرد که قصد دارد آن را امضا کند. 

اوباما در بخش دیگری گفت: من تنها یک نظارت عمومی بر این موضوع دارم و آن به اینگونه است که تحریم ها چگونه کاهش یابند و اگر نقض توافق باشد چگونه آنها دوباره بازگردند و راه ها و روش های گوناگونی برای اجرای این موضوع وجود دارد.

وی افزود: بخشی از این موضوع به اقدامات جان کری،بخشی از آن به اقدامات ایرانی ها و بخشی از آن به گروه پنج به علاوه یک بازمی گردد و آنها باید روشها و فرمول هایی را پیدا که نگرانی های عمده ما را رفع و چیزی را عرضه کنند که قابل پذیرش تر باشد.

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: نگرانی عمده من در اینجا این است که مطمئن باشیم که اگر ایران به تعهدات خود بر اساس توافق پایبند نباشد تحریمها را از دوباره وضع کنیم.این مهمترین نگرانی من است و به نظرم این هدف و احتمال وضع دوباره تحریم های شدید در صورت نقض توافق، می تواند تحقق یابد.ما به مذاکراتی خلاقانه نیازمندیم و معتقدم که جان کری و دیگران موفق خواهند بود و من از حمایت نخست وزیر رنتسی در این رابطه تشکر می کنم.

اوباما گفت: توافق نهایی هسته ای با ایران، معاهده رسمی نخواهد بود، بلکه توافق نامه ای سیاسی است و نیازی به تصویب کنگره نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: تفسیر او از قوانین این است که روسای جمهوری نیازی به کسب مجوز از کنگره برای امضای توافق نامه های سیاسی با دیگر کشورها ندارند.

باراک اوباما در مورد لغو ممنوعیت فروش موشک های اس ۳۰۰ به ایران هم گفت «شگفت زده امکه روسیه تا این مدت هم برای لغو این ممنوعیت، صبر کرده بود.» 
منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: