ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۴۹۷۵۲
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷

تاثیر استرسی قند نوشابه بر مغز

پزشکان به تازگی دریافتند که قند موجود در نوشابه‌ها و آب‌میوه‌های صنعتی با کاهش واکنش‌های استرسی در مغز می‌تواند پیامدهای مضر برای بدن داشته باشد.
تدبیر24در این مطالعه معلوم شد قند‌های شیرین‌کننده موجود در نوشیدنی‌های قندی نظیر نوشابه و آب‌میوه‌های صنعتی موجب کاهش واکنش‌های استرسی در مغز می‌شود، در حالی که از بین این شیرین‌کننده‌ها تنها قند آسپارتام این خاصیت را ندارد.

پزشکان هشدار می‌دهند اگرچه کاهش استرس به طور کلی برای بدن هر فردی مفید است اما در مورد تاثیر قند نوشابه و آب‌میوه در این زمینه این نگرانی وجود دارد که تاثیر فوق می‌تواند موجب اعتیاد به مصرف این نوشیدنی‌ها شود. این تاثیر موجب اعتیاد به مصرف نوشابه‌های قندی و شیرین می‌شود که حاصل آن مصرف زیاد این نوشیدنی‌ها و در نتیجه بروز عوارض جدی آن نظیر چاقی است که در نهایت به اختلالات متابولیکی می‌انجامد.

زمانی که بدن و ذهن تحت استرس و تنش قرار می‌گیرد، سیستم غدد داخلی تولید هورمون کورتیزول را افزایش می‌دهد. این هورمون بر واکنش‌های سوخت و سازی و ایمنی بدن تاثیر مهمی دارد.

«کوین دی لائوگرو» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: این اولین مطالعه‌ای است که نشان می‌دهد مصرف میزان قند بالا ممکن است استرس را در انسان پایین آورد. اما این نگرانی وجود دارد که تاثیر فوق می‌تواند محرکی برای مصرف بیش از حد مواد قندی و تشدید تاثیرات مخرب مواد قندی بر سلامت از جمله بروز چاقی باشد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، متخصصان پس از مطالعه روی 19 زن 18 تا 40 ساله و قرار دادن آنان در معرض رژیم‌های غذایی و تست‌های استرس به این نتایج دست یافتند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: