ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۷۸۴
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰

وعده کیهان برای افشاگری درباره کوروش کبیر

روزنامه کیهان نوشت: همسو با جریان‌هایی که تلاش می‌کنند تاریخ شاهنشاهی را در ایران زنده نگه دارند رژیم اسرائیل هم از تمبر کورش رونمایی کرد. این رژیم کودک‌کش از سر ناچاری تلاش می‌کند با استفاده از تاریخ دو هزار و ۵۰۰ سال پیش برای خود مشروعیت دست و پا کند.
تدبیر24کیهان در ادامه نوشته است: بر روی تمبر گرامیداشت کورش کبیر، به سه زبان عبری، انگلیسی و فارسی به نقل از او و خطاب به یهودیان در کتاب مقدس آمده است: «خداوند با همه شما که قوم او هستید همراه است. شما اجازه دارید که به اورشلیم بازگردید.» به نظر می‌رسد جریانی با هدف برجسته‌سازی دوره حکومت این شاهنشاهی و بعضا تاریخ‌سازی در قالب انتشار و انتساب جمله‌ها و عبارات بی‌سند به وی به منظور قرار دادن تاریخ پادشاهی را در مقابل اسلام قرار دهند.

این جریان پس از روی کار آمدن رضاخان قلدر توسط افرادی همچون احمد کسروی شدت گرفت تا آنجا که در دهه پنجاه مبدا تاریخ رسمی ایران از تاریخ هجری شمسی به تاریخ شاهنشاهی تغییر کرد. هر چند این جریان بعد از انقلاب به گوشه‌‌ای خزید اما طی چند سال گذشته با سهل‌انگاری و حتی حمایت برخی از دولتمردان، در سایه عناوینی همچون «اسلام ایرانی» جریان مذکور هم از عزلت بیرون آمد و به مدد رسانه‌های فراگیر مجازی ظهور و بروز یافت. در این باره ناگفتنی‌‌های زیادی وجود دارد که کیهان در فرصت مقتضی بدان خواهد پرداخت.
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: