ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۸۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۵

سخنگوی گروهک جیش العدل کشته شد

ترکمان زهی در تاریخ 18 فروردین 1394 در شهر کراچی پاکستان توسط افراد ناشناس مسلح مورد حمله قرار گرفته و به هلاکت رسیده است.
تدبیر24:«محمدسعید ترکمان زهی» نفر دوم و سخنگوی گروهک تروریستی جیش العدل کشته شد.

منابع آگاه  از کشته شدن نفر دوم و سخنگوی گروهک تروریستی جیش العدل خبر دادند.

براساس این گزارش، محمدسعید ترکمان زهی سخنگوی گروهک تروریستی جیش العدل و نفر دوم این گروهک کشته شد.

گفته می شود ترکمان زهی در تاریخ 18 فروردین 1394 در شهر کراچی پاکستان توسط افراد ناشناس مسلح مورد حمله قرار گرفته و به هلاکت رسیده است.

لازم به ذکر است که تاکنون هیچ گروهی مسئولیت قتل این تروریست را به عهده نگرفته و گروهک جیش العدل نیز تا این لحظه در مورد کشته شدن ترکمان زهی سکوت اختیار کرده است.

گفتنی است مسئولان و مقام های امنیتی کشورمان نیز کشته شدن ترکمان زهی را تایید کرده‌اند.‎

گروهک تروریستی جیش العدل مدتی پس از دستگیری عبدالمالک ریگی فرمانده گروهک تروریستی جندالله و با فروپاشی این گروهک توسط برادر ریگی ایجاد شد. ربایش 5 تن از مرزبانان ایرانی و به شهادت رساندن یکی از آنها در فروردین ماه سال گذشته (1393) از اقدامات جنایتکارانه این گروهک تروریستی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۳
0
0
سربازان گمنام امام زمان زنده وپاینده باشید خبر خوشحا ل کننده بود
نظر شما: