ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۹۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۰

فهرست جدید دانشگاههای برتر دنیا

در جدیدترین فهرست ۴۰۰ دانشگاه برتر جهان، ۷ دانشگاه از آمریکا و ۳ دانشگاه از انگلیس در ۱۰ جایگاه نخست قرار دارند. در فهرست کلی این رتبه بندی نام دانشگاههای صنعتی شریف و صنعتی اصفهان نیز به چشم می خورد.
تدبیر24 در تازه ترین فهرست منتشر شده توسط  Times Higher Education درباره رتبه بندی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی جهان انستیتو فناوری کالیفرنیا (کلتک) با کسب ۹۴.۳ درصد امتیاز (از ۱۰۰ امتیاز ممکن) در صدر قرار دارد.

چهار جایگاه بعدی این فهرست به ترتیب به دانشگاه هاروارد، آکسفورد، استنفورد و کمبریج اختصاص یافته است.

همچنین دانشگاههای MIT، پرینستون، کالیفرنیا (برکلی)، کالج سلطنتی لندن و یل در رتبه های پنجم تا دهم برترین دانشگاههای جهان قرار دارند.

در ۱۰۰ دانشگاه نخست این فهرست نام ۱۲ دانشگاه آسیایی نیز به چشم می خورد که عبارتند از : دانشگاه توکیو از ژاپن با رتبه (۲۳)، دانشگاه ملی سنگاپور (۲۵)، دانشگاه هنگ کنگ (۴۳)، دانشگاه پکینگ از چین (۴۸)، دانشگاه تسینگوا از چین (۴۹)، دانشگاه ملی سؤول از کره جنوبی (۵۰)، دانشگاه ملی علوم و فناوری هنگ کنگ (۵۱)، انستیتو علوم و فناوری های پیشرفته از کره جنوبی (۵۲)، دانشگاه کیوتو از ژاپن (۵۹)، دانشگاه فنی نانیانگ از سنگاپور (۶۱)، دانشگاه علوم و فناوری پوهانگ از کره جنوبی (۶۶)، دانشگاه فنی خاورمیانه از ترکیه (۸۵).

همچنین دانشگاه صنعتی شریف به عنوان نخستین دانشگاه ایران در این فهرست در میان ۳۰۰ تا ۳۵۰ دانشگاه برتر جهان جای گرفته است.

پس از این آن نیز دانشگاه صنعتی اصفهان در میان ۳۵۰ تا ۴۰۰ برترین دانشگاههای جهان قرار گرفته است. 
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: