چالش‌ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در ایران

چالش‌ها و راهکارهای توسعه هوش مصنوعی در ایران

محمد مهدی محمدی - پیشرفت سریع فناوری‌های هوش مصنوعی (AI) و تأثیرات عمیق آن بر اقتصاد، جامعه و روابط بین المللی، کشورها را بر این داشت تا از هر اقدامی برای عقب نماندن از این فناوری دریغ نکرده و خود را با این تحول عظیم سازگار و برای توسعه آن برنامه های متنوعی را طرح ریزی کنند
بیم و امیدهای مذاکره

بیم و امیدهای مذاکره

وحیده کریمی - ترامپ وارد کاخ سفید شد و در اولین سخنرانی خود نامی از ایران نبرد تا همان‌گونه که پیش‌بینی می‌شد، اولویت‌های کاری دولت جدید آمریکا بدون نام ایران فهرست شوند، به‌ویژه آنکه هنوز مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا حتی شروع نشده
شنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۴۹۹۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۵

اهدای ۷ میلیون ریال به دانش آموزانی که والدینشان را با سواد کنند

وی اظهار کرد: دنیا بی‌سوادی را با سه ویژگی آسیب‌ دیدگی و آسیب‌پذیر و آسیب‌رسان می‌شناسد که امیدواریم همه در کنار هم بی‌سوادی را ریشه‌کن کنیم.
تدبیر24 باقرزاده گفت: به هر دانش آموزی که پدر یا مادر بی‌سواد خود را با سواد کند مبلغ هفت میلیون ریال بدون واسطه اهدا می‌شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش علی باقر زاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در حاشیه بازدید از مدارس شهرستان‌های جنوبی استان افزود: وابستگی زیادی بین سواد تحصیلی جامعه و عناصر سواد وجود دارد و خانواده‌هایی که با سواد هستند فرزندان موفق‌تری دارند. 

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه توسعه انسانی شامل سه شاخص رفاه، سلامت و سواد و آموزش است، گفت: شاخص‌های فردی و رفاهی دائماً در حال تغییر است ولی شاخص آموزش ثابت است. 

وی اظهار کرد: دنیا بی‌سوادی را با سه ویژگی آسیب‌ دیدگی و آسیب‌پذیر و آسیب‌رسان می‌شناسد که امیدواریم همه در کنار هم بی‌سوادی را ریشه‌کن کنیم. 

باقرزاده در سفر به جنوب استان کرمان در شورای پشتیبای سواد آموزی شهرستان‌های قلعه گنج و منوجان شرکت کرد. 

رئیس سازمان نهضت سواد آموزی از تعدادی از مدارس شهرستان‌های جنوبی از جمله مدرسه دخترانه حکمتیه شهرستان قلعه گنج و دبیرستان دخترانه کوثر منوجان بازدید کرد و از نزدیک با دانش آموزان این مدارس به گفتگو پرداخت. 

وی در فضای صمیمی به دانش آموزان گفت: ما در کنار آموزش مهارت‌های خواندن و نوشتن به سواد آموزان باید روش تغذیه صحیح و زندگی سالم را نیز بیاموزیم و به سوی ابعاد دیگری از سواد و توانمند سازی آموزش گیرندگان حرکت کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: