ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 29
کد خبر: ۴۹۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۲

کره جنوبی و آمریکا قرارداد اتمی امضا کردند

بر پایه توافق جدید، کره جنوبی و ایالات متحده به شیوه ای راهبردی و آینده نگر، همکاری خواهند کرد و مشارکت در برنامه های اتمی در چارچوب یک ائتلاف دنبال خواهد شد.
 تدبیر24:  کره جنوبی و آمریکا برای گسترش همکاری در حوزه انرژی هسته ای و اصلاح پیمان سال 1974، روز چهارشنبه در سئول قراردادی امضا کردند.

 پارک رو بیوگ، سفیر هسته ای کره جنوبی و مارک لیپرت، سفیر آمریکا در کره، توافق کردند که پیمان تازه ای جایگزین قرارداد اولیه برای همکاری های هسته ای صلح آمیز شود که دو کشور در سال 1974 امضا کرده بودند.

«پارک» در این باره به خبرنگاران گفت: قرارداد تازه به سه حوزه مربوط به پسماندهای اتمی، تامین باثبات سوخت هسته ای و افزایش صادرات فناوری رآکتورهای اتمی، توجه ویژه دارد.

وی افزود: بر پایه توافق جدید، کره جنوبی و ایالات متحده به شیوه ای راهبردی و آینده نگر، همکاری خواهند کرد و مشارکت در برنامه های اتمی در چارچوب یک ائتلاف دنبال خواهد شد.

دو کشور مذاکره برای بروزرسانی تفاهم قدیمی را از اکتبر 2010 آغاز کردند. پیمان سال 1974 می بایست در مارس 2014 منقضی شود، اما دو کشور، آن پیمان را دو سال تمدید کردند تا بتوانند بر سر چارچوب تازه ای به تفاهم برسند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: