تدبیر24:رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز در دیدار جمعی از کارگران، انقلاب را مدیون قشرهای زحمتکش از جمله کارگران دانست و گفت: خیلیها در دوران مبارزات با جان و مال زحمت میکشیدند، اما اعتصاب کارگران صنعت نفت، ستون فقرات رژیم پهلوی را شکست.
ایشان در این مراسم که در آستانه روز جهانی کارگر و با حضور هیأتهای اجرایی خانه کارگر شعب استان تهران، انجمنهای اسلامی کارخانجات تهران و جمعی از اعضای اتحادیه زنان کارگر برگزار شده بود، با تبریک روز کارگر به این قشر زحمتکش، حضور آنها در مقاطع مختلف انقلاب را مؤثر دانست و گفت: در سال 57 اعتصاب کارگران صدای انقلاب را به جهانیان رساند و پس از آن شاهد سرعت سقوط رژیم در درّه تاریخ بودیم.
آیتالله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر تصمیمات کارگشای امام(ره) در مقاطع مختلف، به تصمیم ایشان برای حل مشکل سوخت مردم در زمستان سرد 1357 و انتخاب هیأتی متشکل از نیروهای ملی و مذهبی اشاره کرد و با یادآوری جزئیات خاطرات خویش از سفر به پالایشگاه آبادان و سخنرانی خویش در جمع کارکنان، گفت: به اذعان اعضای هیأت، انتخاب یک روحانی در جمع هیأت حاکی از هوش و دقتنظر امام راحل بود، چون آنچه کارگران عصبانی را قانع کرد تا تولید برای تأمین سوخت داخلی بپذیرند، ادبیات مذهبی و انقلابی و اعتماد به فردی روحانی در سخنرانیها بود.
ایشان با ترسیم فضای بنادر جنوب ایران و توقف کشتیهای بزرگ نفتی جهان در خلیجفارس و دریای عمان که معطل و منتظر اجازه کارگران برای بارگیری برای برگشت بودند، گفت: اغراق و تعارف نیست که میگوییم نقش کارگران در پیروزی انقلاب برجسته است.
آیتالله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر حضور همه جانبه کارگران در اتفاقات ماههای اول پس از پیروزی انقلاب به برنامهریزیهای احزاب چپگرای مارکسیست و سوسیالیست برای جذب کارگران به عنوان پیاده نظام خویش اشاره کرد و گفت: حتی در زندان هم خیلی صریح به ما میگفتند که بدنه کارگران به خاطر روحیه کارگری با ماست، اما ما به خاطر آشنایی با ذات دینی کارگران ایران مطمئن بودیم که کارگران فریب شعارهای ادبیات کمونیسم را نمیخورند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خویش به روز معلم و نجابت معلمها در جامعه اشاره کرد و گفت: باید به دغدغههای شریفترین و در عین حال مؤثرترین قشر کشور توجه شود که همه مسؤولان کشور میوههای باغ تحصیل و تدریس آنها هستند.
ایشان با یادآوری جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بحث درباره پیشنویس برنامه ششم کشور، گفت: باید زمینهها و شاخصها برای اصلاح رشد اقتصادی کشور براساس سیاستهای کلی نظام و سند چشمانداز کشور واقعی باشد تا بتوانیم عقب افتادگی چند سال گذشته را جبران کنیم.
آیتالله هاشمی در خصوص پرونده هستهای به مراحل مختلف مذاکرات ایران با کشورهای 1+5 در دولت یازدهم اشاره کرد و گفت: ایران تمایل و زمینههای مناسبی برای تعامل با جهان در جهت گسترش روابط و همکاریهای دو جانبه دارد.
ایشان با «دست یافتنی» توصیف کردن تفاهم هستهای، به سیاستهای اصولی و اسلامی انقلاب و فتوای رهبری معظم انقلاب در حرام دانستن استفاده از بمب هستهای اشاره کرد و گفت: حرفهای یک مجتهد اسلامی در مقام رهبری یک جامعه متمدن، برای همه ما حجت است و غربیها به جای القائات شیطانی صهیونیستها، به سخنان انسانی مسؤولان ایران توجه نمایند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خویش با محکومیت تداوم تجاوز هوایی عربستان به یمن، تحلیلی از موقعیت تاریخی و جغرافیایی و جایگاه مردم یمن در تاریخ اسلام ارائه کرد و گفت: عربستانیها در آغاز کار دولت جدید، مسیر بدی را انتخاب کردهاند و روحیات مسلمانان را مخدوش کرده و بذر کینه و دشمنی را در دل مردم یمن میکارند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز تأسف از زلزله نپال و گستردگی آن در کشورهای هند و پاکستان، ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان این حادثه، بر کمکهای انسان دوستانه ایرانیان تأکید کرد و گفت: میدانیم که تحمل مصائب انسانی و مادی زلزلهها سنگین است.
ایشان در بخش پایانی سخنان خویش با تشکر از ابراز احساسات همیشگی کارگران نسبت به انقلاب اسلامی و مسؤولان آن، خطاب به مسؤولان کارگری در کشور گفت: قدر این گنجهای رنج کشیده را بدانید.
در آغاز این دیدار آقایان حسن صادقی، رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، پرویز نصیری، معاون امور اعضا و آموزش خانه کارگر و علیرضا محجوب، دبیر کل خانه احزاب و نماینده جامعه کارگری در مجلس شورای اسلامی، با تشکر از اقدامات بنیانی آیتالله هاشمیرفسنجانی برای تأمین حقوق کارگران در دوره مجلس و ریاست جمهوری لیستی از آن اقدامات سازنده ارائه دادند و با ارائه گزارشی از فعالیتها و برنامههای خانه کارگر، به بیان دیدگاههای خویش در خصوص کم کردن مشکلات کارگران پرداختند.
در پایان این دیدار یکی از کارگران از میان جمعیت برخواست و با ابراز ارادت به آیتالله هاشمی رفسنجانی به مشکلات جامعه کارگری اشاره کرد و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: وظیفه دینی، انسانی، ملی و حتی دوراندیشی سیاسی است که به خواستههای برحق کارگران توجه و در جهت رفع مشکلات آنها تلاش کنیم.