آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۰۲۲۱
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵

طوفان در پاکستان 44 قربانی گرفت

گروه هایی از ارتش پاکستان و سازمان امداد و نجات این کشور برای امداد رسانی به نقاط آسیب دیده اعزام شده اند.
 تدبیر24: بارش شدید باران و تگرگ و وزش توفان که از شب گذشته در مناطق وسیعی از شمال و شمال غرب پاکستان آغاز شده، تاکنون دستکم 44 قربانی گرفته است.

به گزارش ایرنا، وزش توفان و بارش شدید باران و تگرگ بیشترین خسارت را به ایالت خیبرپختونخوا واقع در شمال غرب پاکستان و اطراف شهر پیشاور مرکز این ایالت وارد کرده است.

بیشتر قربانیان براثر ریزش سقف خانه های روستاهایی جان باخته اند.

همچنین به دلیل جاری شدن سیل در بسیاری از مناطق، خسارات زیادی به مزارع و خانه ها وارد شده است.

گروه هایی از ارتش پاکستان و سازمان امداد و نجات این کشور برای امداد رسانی به نقاط آسیب دیده اعزام شده اند.

وزش توفان و بارش باران و تگرگ شدید اسلام آباد پایتخت پاکستان را نیز تحت تاثیر قرارداده و موجب آبگرفتگی معابر و بروز مشکلاتی در عبور و مرور به ویژه برای عابران شده است.

براساس گزارش هواشناسی، بارش باران شدید و وزش باد تا ساعات آینده ادامه خواهد داشت.

برچسب ها: تدبیر24 باران تگرگ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: