ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۵۰۲۴۸
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۵

توضیحات افخم درباره سخنرانی ظریف در نیویورک

گروه غرب با محوریت آمریکا و گروه کشورهای در حال توسعه شامل غیرمتعهدها و کشورهای همفکر آن (نزدیک به 135کشور)، دو گروه تاثیرگذار بر مباحث و مصوبات این کنفرانس هستند.
تدبیر24: سخنگوی وزات امور خارجه گفت که محمد جواد ظریف در جایگاه وزیر خارجه ایران و ریاست جنبش غیرمتعهدها در کنفرانس بازنگری معاهده ان پی تی 2015 در نیویورک سخنرانی می‌کند.

مرضیه افخم در خصوص آغاز به کار کنفرانس بازنگری پیمان منبع اشاعه سلاح‌های هسته‌ای و حضور وزیر امور خارجه کشورمان در نیویورک و سخنرانی وی در این کنفرانس گفت: در این نشست کیفیت اجرای مفاد معاهده و مصوبات کنفرانس‌های بازنگری پیشین مورد بررسی قرار می‌گیرد و دکتر ظریف علاوه بر سخنرانی به نمایندگی از جنبش غیرمتعهدها در شروع اجلاس، در جایگاه ملی نیز در اجلاس سخنرانی و دیدگاه‌ها و مواضع کشورمان را تشریح و تبیین خواهد کرد.

وی افزود: در مهرماه سال 1392 دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری پیشنهاد آغاز فوری مذاکرات تدوین یک کنوانسیون جامع منع سلاح‌های هسته‌ای را به نمایندگی از غیرمتعهدها در مجمع عمومی ارائه کردند و بخش مهمی از مباحث مورد توجه جنبش که بر لزوم پیشرفت در زمینه خلع سلاح هسته‌ای معطوف است، پیگیری پیشنهاد ارائه شده را نیز مورد توجه دارد.

سخنگوی وزارت خارجه اضافه کرد: انتظار می‌رود موضوعات چالش برانگیز و مهمی همچون پایبند نبودن کشورهای هسته‌ای به تعهدات خود در زمینه خلع سلاح هسته‌ای، چرایی عدم پیشرفت در اجرای مصوبات کنفرانس‌های قبلی در خصوص ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در خاورمیانه و همچنین لزوم تحقق کامل حق استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و استفاده بدون تبعیض و محدودیت کشورهای در حال توسعه از این صورت انرژی به منظور توسعه پایدار از سوی کشورهای در حال توسعه و عضو جنبش غیرمتعهدها در این دوره از اجلاس بازنگری مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، در این کنفرانس که تا اول خرداد در نیویورک برگزار می‌شود نمایندگان 189 کشور عضو پیمان منع اشاعه سلاح‌های هسته‌ای حضور خواهند داشت.

گروه غرب با محوریت آمریکا و گروه کشورهای در حال توسعه شامل غیرمتعهدها و کشورهای همفکر آن (نزدیک به 135کشور)، دو گروه تاثیرگذار بر مباحث و مصوبات این کنفرانس هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: