اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۵۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷

جنگنده‌های سوریه به ایران می‌روند

این توافقنامه در نوامبر 2012 امضا شده است و بر اساس آن حکومت سوریه اجازه دارد تعداد زیادی از هواپیماهای خود را در خاک امن ایران مستقر و در صورت نیاز به آنها دسترسی پیدا کند.
تدبیر24: روزنامه آلمانی دیر شپیگل در گزارشی اعلام کرد که ایران به سوریه اجازه می‌دهد هواپیماها و دیگر تسلیحات نیروی هوایی‌اش را در آسمان ایران به پرواز درآورد یا در خاک آن فرود آورد.

به گزارش "هشت صبح"، بر اساس این گزارش که با استناد به برخی اطلاعات جاسوسی آلمان منتشر شده، توافقنامه‌ای نظامی میان دمشق و تهران امضا شده که مجوز این موضوع را صادر کرده است.

این توافقنامه در نوامبر 2012 امضا شده است و بر اساس آن حکومت سوریه اجازه دارد تعداد زیادی از هواپیماهای خود را در خاک امن ایران مستقر و در صورت نیاز به آنها دسترسی پیدا کند.

دولت عراق نیز در زمان حمله نظامی آمریکا در سال 1991، تعدادی از هواپیماهای نظامی و غیرنظامی‌اش را به فرودگاه های ایران منتقل کرد تا از حملات آمریکا در امان بمانند.

پیش بینی می‌شود دولت سوریه به دلیل نگرانی از مورد هدف قرار گرفتن جنگنده های این کشور در حمله احتمالی آمریکا، اقدام به اعزام آنها به ایران می‌کند.

نیروی هوایی سوریه از قوی‌ترین نیروهای هوایی در میان کشورهای عربی به شمار می‌رود که در سال 1948 و بعد از استقلال سوریه از فرانسه تشکیل شد.

نیروی هوایی سوریه حدود 60 هزار عضو و 900 فروند هواپیما و بالگرد در بخش‌های مختلف دارد که چهار پنجم آنها هواپیما و یک پنجم آنها هلی کوپتر هستند.

اکثر تسلیحات هوایی سوریه ساخت اتحاد شوروی سابق یا روسیه هستند.
هشت صبح
 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: