آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۵۰۳۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷

اکبر عبدی: مهاجرت نکرده‌ام و ساکن ایران هستم

اکبر عبدی که شایعاتی پیرامون مهاجرت وی به ترکیه و اقامت همیشگی در آن کشور منتشر شده بود گفت: من اصلا مهاجرت نکرده‌ام و نمی‌دانم این خبرها و این شایعات را چه کسی منتشر کرده است.
تدبیر24 اکبر عبدی  ضمن انتقاد از برخی از شایعاتی که پیرامون وی در خصوص مهاجرت به ترکیه منتشر شده بود تاکید کرد: من ایران هستم، و مهاجرت نکرده ام، و به زودی قرارداد رسوایی 2 را با ده نمکی خواهم بست.

اکبر عبدی که شایعاتی پیرامون مهاجرت وی به ترکیه و اقامت همیشگی در آن کشور منتشر شده بود در گفت و گو با فارس گفت: من اصلا مهاجرت نکرده‌ام و نمی دانم این خبرها و این شایعات پیرامون من را چه کسی واقعا منتشر کرده است.

وی ضمن قدردانی از خبرگزاری فارس،‌ بابت عدم دامن زدن به شایعات و انتشار مصاحبه ای که در آن تاکید شده بود اکبر عبدی نه اپوزسیون است و نه ضد انقلاب ونه وطن فروش،‌ اظهار کرد: نمی دانم چرا برخی شایعات را عده ای در اینترنت منتشر کردند و هدف شان چه بود.

بازیگر فیلم «رسوایی» تاکید کرد: من در حال حاضر در ایران هستم و چهارشنبه با مسعود ده نمکی قراداد رسوایی 2 را خواهم بست.

وی در ادامه افزود: مدتی به امریکا برای بستن قرارداد همکاری سفر کردم  و در آنجا از من خواستند بابت انتقادی که از یک ر‍ژیم کودک کش که با تانک کودکان بی دفاع را به شهادت می رسانند عذرخواهی کنم تا همکاری حاصل شود.

اکبر عبدی تصریح کرد: در آمریکا گفتند اگر می خواهی همکاری ای صورت بگیرد باید عذر خواهی کنی و من در جواب گفتم نمی توانم از یک رژیم کودک‌کش عذرخواهی کنم و مملکتم را دوست دارم و در مملکتم به فعالیتم ادامه خواهم داد. اگر بناست یک لقمه نان در بیاورم و در مملکت خودم در می آوردم و مملکت فروشی نمی کنم.

وی در ادامه تصریح کرد: در بازگشت از آمریکا، یک ماه پیش یکی از دوستانم در ترکیه ماندم، و الان ایران هستم و مهاجرتی در کار نبوده است.

بازیگر سه گانه «اخراجی‌ها» تصریح کرد: تعجب می کنم چرا برخی رسانه ها این مطالب را منتشر کرده اند، و من واقعا نمی دانم چه کسانی این مطالب را نوشته است،‌ خدا خیرتان بدهد که در مطلبی تاکید کرده بودید که اکبر عبدی نه اپوزیسون شده است و نه ضد انقلاب و نه مملکت فروش.

براساس این گزارش، اکبر عبدی در مصاحبه  قبلی به انتقاد شدید از کسانی که به هر قیمتی حاضرند مملکت خود را بفروشند پرداخته بود و و در عین حال به انتقاد از جوانانی که حاضر نیستند به کارهای ساده ای مثل بنائی و کچ کاری روی بیاورند، و می خواهند یک شبه به پول هنگفتی برسند پرداخت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: